biju pacietîgs un vislaik meklçju izslavçtajâ fakînajâ wçbâ, es pat atradu pilnîgi tâdu paðu prtoblçmu no_pubkey
izdarîju visu kâ citur jau paskaidrots, veicu restartu, bet gaidâmais rezultâts nebija, vienalga verot vaïâ synaptic package manager izmet to paðu erroru :win:
vai kâds man var palîdzçt?
p.s. izmçìinâju pirmos 7us pidâvâtos risinâjumu.
+ parbaudi – ko esi sarakstîjis iekð /etc/apt/sources.list
Uztaisi apdeitu no konsoles.
Ja repozitoru dabuji netâ, tad tai paðâ lapâ ir jâbût kkam lîdzîgam ðitam
tâ ir divu komandu kombinâcija, ko jâizpilda konsolç – pirmâ lejuplâdç gpg atsçlgas failu, otrâ to pievieno, un tikai tad var saòemt vai apdeitot jauninâjumu sarakstu (konsolç apt-get update)
GPG atslçgu var nokaèât paðam un iebarot to synaptic’â.
sudo gedit /etc/apt/sources.list
un atvieno to savu repo serveri, kuram nav gpg key… nu pieliec # priekðâ tam medubuntu.com. Saglabâ failu un tad mçìini restartçt.
Tai paðâ sources.list jau arî ir infa, ko vajag darît!
Nu ja nekâ pçc web’a, atver savu sources.list
Saglabâ failu un tad mçìini restartçt.
Cik saprotu, restartçt synaptic’u, ne? 🙂
var arî sudo apt-get update
Forget linux, use Windows! :die: :win:
Drîxt, precizçðu? Forget your brain, use windows. :duno: :duno: :duno:
ieliku valodja atrasto source.listu
tnx par skaidrîbas ievieðanu tagad viss ir riekstâ! :party:
anyway i suggest – use windows man. all use windows. windows is cool man. :win:
windows man ar ir tuvs un paigâdâm nekas man viòu neatsver, bet pârâk viòu jau esu nodrillçjis un lietojot viòu jûtos tâkâ vecâs, labâs, caurâs vilnas zeíes bûtu uzvilcis
man 1nk patîk èakarçties gar lietâm ko nezinu :duno:
forget windows only if u have a good MAC :win:
man lîdz labam maksim vçl tâls ceïð ejam [img]
forget windows only if u have a good MAC :win:
Mac Os ir UNIX bâzçtâ OS 🙂 Tâka tu pats nonâc pretstatos… Imho, palasi vçsturi un nekomentç savu windows. Mçs visi viòu mîlam un mums viòð patîk. Vnk cilvçki te nekur nekliedza, mol lieto Linux, tak arî tu varçtu neuzvesties kâ bçrnudârza audzçknis ;( Imho, increase the peace un nelien kur nevari palîdzçt, bûtu labâk savas windows zinâðanâm palîdzçjis cilvçkam 64bit’u win2k3 nokonfigot – nevis klusçt.
P.S Negaidu atpakaï no tevis msg.
Preses relīzes