Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Normālus smailiņus!
1) Tiem jāatbilst standartam – lai uzrakstot vispārpieņemtus smailiņus, tie parādās, nevis kā te ar visiem “:cool :”, “:rolf :”, “; .” un visiem pārējajiem. Cik smagi ir jāsasit galva, lai tādus apzīmējumus izdomātu?!
2) Tie nedrīkst pist kopā tekstu :grr:
Redziet – atstarpe [img]
Un te tās gandrīz nav.
Vēl kāds ir pacenties kopā sabāzt stipri dažādus smailiņus, gan izmēra, gan stila ziņā. Kāda velna pēc jāizgudro jauna amerika tā vietā, lai papildinātu phbb defaulto smailiņu sarakstu? Gribās būt “pokemoniskajam notepad.lv”? Laipni lūdzam ;.
Un tad vēl visas tās ikonas, kas man te tagad rakstot parādās… Man, kas reti tās izmanto, nafig man katru reizi jābrauka visam ar peli pāri, lai paskatītos, kuru man vajag?
Bet tik vnk nevar nomainīt, jo sačakarēsim visu vēsturi. Jaunajā kolekcijā nav ne :wtf, ne :die, ne :duno…
Kaut arī varbūt vecie smaiļi nemaz nav jāaiztiek. Lai dzīvo tālāk, tikai lai nerēgojas uz desktopa.
Kas attiecas uz phpbb defaulto kolekciju – pārāk tizli un pārāk daudzi tos lieto.
Fox
BTW, samuraj, tā saite nedarbojas.
Kas attiecas uz phpbb defaulto kolekciju – pārāk tizli un pārāk daudzi tos lieto.
Vēlies izcelties?
Ja tu ieliksi kaut vienu no draugiem – Liberts papriekš piedzīs no tevis pāris miljonus tiesā, pēc tam pakārs aiz zilajiem zvaniem 😀
Jālieto tikai tos smaiļus, kurus drīkst izmantot!
kuri nepiš :grr:
Tekstu kopā
Š is ir notepad.lv nevis skype ;.
Fox: smailu kolekcija ir sen apstiprināta, visi gaida kad tu sāksi likt!
Preses relīzes