Norvēģijā praktiski likvidēts mūzikas pirātisms

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Norvēģijā praktiski likvidēts mūzikas pirātisms

Tiek skatīts 7 ierakstu – 21 līdz 27 (no 27 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    ruukjis
    Participant

Tu nesi tas pats Sysadmins no Amerikas? Tas ar apzināti trollēja un dzina tautu ārprāta ar savām atziņām… viņam topā bija vīrusu tvarstīšana ar mašīnkodu, tev ļoti līdzīgs debīlisms nāk laukā par tēmu, kas saistīta ar autortiesībām.

ruukjis
    Participant

Quote:

A kurš tad apgalvo, ka Steam ir DRM free?

Mad? Vismaz es tā uztvēru viņa slavas dziesmu.

Par GOG, your point is? Tas kaut kā maina faktu, ka viņi ir TRUE DRM free?

Crow
    Participant

Ä€, nu labi, tā tiešām izklausās. Es biju pārāk ieciklējies uz viena te subjekta lamāšanu, lai pats skaidri padomātu 😀

Crow
    Participant

Nebūs trāpīts – tas ir dēļ Eirozonas PVN importa štellēm no Š tatiem.

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=8360-WEJC-2625#taxes

Š tatos savukārt lietas, kas nav fiziski produkti, ja nemaldos, ar sales tax netiek aplikti.

GuntOn
    Participant

Ja Spotify utml. samazina pirātismu, tad tas varbūt ir labi, bet man šķiet ļoti stulbi lietot mobilo internetu katru reizi, kad gribās paklausīties savas dziesmas. Turklāt sanāk sevi apzināti uzsēdināt uz mobilā interneta atkarības par ko Tu maksā naudu un vēl nevari zināt, vai tas nets būs pietiekami ātrs un vai vispār būs. Iedomājies, Tu sēdi piektdienas vakarā ar draugiem pirtī, fonā skan Spotify un pēkšņi tornis nojājās. Mazliet stulbi, vai ne? Tiešām ir tik grūti uztaisīt savu kolekciju atmiņas kartē? Neticu arī tam, ka Spotify atradīšu visus mūziķus, kuri man interesē. Neesmu no tiem kuri no*irš visu jauno un nesaku, ka serviss slikts, tikai izteicu savas domas.

Nelabojams
    Participant

Gribēju iemēģināt, bet man arī pie 30 dienu trial tika prasīti kredītkartes dati… paredzu, ka būtu grūti atkratīties vēlāk, ja trials beigsies un man nepatiks. Līdz ar to pat nevarēju paskatīties, kas viņiem krājumā. Turklāt

1) man nav pietiekami stabila interneta, lai dajebko strīmotu. Tiesa, mūzikai varbūt pietiktu ar visu nestabilo trafiku, visdeo gan ir nebaudāms, ja vispār iet.

2) Š āda veida serviss neatbilst maniem klausīšanās paradumiem – var gadīties, ka es mēnesi maksāju par neko.

3) Kaut ko klausīties mobilajā manā uztverē ir pilnīgs onānisms… taču, cik sapratu no lapas, tad tas nebūt nav obligāti; var arī uz PC.

Aldis
    Participant

Esmu pa gadiem savācis daudz un dikti klausāmo mūziku, bekapi pa vairākiem cietņiem, viss skaisti sakārtots iekš Winamp libary. Viss mūzikas rosols ap 10’000 dziesmām, klausīties bez apstājas neatkārtojoties ietu ap mēnesi no vietas. Cietņu problēma atrisināta pārītis terabaitu vēl kādam laikam pietiks. Ja ko vajag, tad to pievelku klāt – diemžēl jāatzīst ka pirātiski, caur DC pārsvarā. Mēdzu ausīties visu ko, ko pat nezinu kur varētu iegādāties… Spotify ir klausīts kā bezmaksas variants, žēl ka tur nav atrodama 80% mūzikas ko tiešām klausos, tamdēļ ne ērtību, ne arī ko citu vēl joprojām nesaskatu. No grupām kas patīk, man ir visa diskogrāfija savākta, nevienā no šiem servisiem tādu lietu neesmu manījis, biežajā variantā tur ir tikai defaultās radio versijas (3min), kgan oriģināli dziesma radīta 5 minūšu gara!

Otrkārt, patīk listes pašam salikt, pēc tā ko nu gribu klausīties, nevis kaut kādas automātiski saģenerētus listus. Neklausos arī gluži pašu jaunāko mūziku (EHR, Radio 5 repertuāru). Mēdz būt kā Crow minēja, uzmetu vienu dziesmu repītā un klausos līdz riebumam! 😀

Bet protams, tiem kam tiešām nav itin nekā uz datora, un i netaisās glabāt, un patīk ka viss saliekas pats kā iekš radio ieraktot vien žanra nosaukumu – šāds serviss varētu būt ērtāks.

Un nekas jauns jau laikam tas nav, agrāk kad Latvijā nebija nobanots Pandora klausījos to, ar nolūku savākt līdzīga stila mūziku – ierakstot, piemēram, Rammstein, izleca arī itas līdzīgas grupas, tad ja patika, tās novilku… 🙂

Tiek skatīts 7 ierakstu – 21 līdz 27 (no 27 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā