Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Notepad Jaunumu un Rakstu politika
Vaig lai mums ir savs un nav ko kopet!
Nesaprotu kadelj citos mazak zinamos IT saitos aizliets labais klikskis! Tas jau neko nemaina.. iezimejam un spiezam pa pogam – crtl+c
“Vajag tikai rakt”
Ar smaidu sejā nevilcinoties iespiedu pirmajā variantā…
krisis32
Loading
RicoPico
Morpheus
P.S. Š is ir 33333 posts :0 (nejauši ieraudzīju).
elvisburdajs -> No kurienes tad visi raksti tiek ņemti? Ne jau paša izdomājums. 🙂
Tava logika vispār grauž ezi… Ziņas nekādā veidā nevar būt paša izdomajums…
RicoPico
Ja piemēram intel izlaiž jaunu procesoru tas nozīmē ka tikai Zparks drīkst par to rakstīt? Ja ir raksts par vienu tēmu tas nenozīmē ka viņš ir kopēts..
Ar to es arī krisis32
Es padomāju ka tu to rakstu izlasi biji iedomājies kā labākā satura kopēšanu no citiem portāliem. 😀
12. Mar, 2009 at 10:39
Loading[img]
Njā, un par to rakstu kopēšanu es atkal saputrojos, 😀 gribēju to attiecināt uz krisis32, bet sanāca uz tevi. :duno: Tūlīt izlabošu. 🙂
Vot ziņas ir ziņas, bet raksti ir raksti.
Ok, ja mums būtu labs sponsors, kas varētu visiem rakstu autoriem maksāt algu, kaut kā finansiāli atbalstīt, bet šeit viss notiekās uz free padarīšanu, tāpēc es uzskatu, ka Notepad.lv līdz ar to ir labāks par citiem, jo spēj turēt līdzi lielajiem naudas makiem.
P.S. Kam naudas, tam varas un slava. Tā tas ir bijis, ir un būs.
No konkurentiem es personīgi atbalstu zparks.lv, viņiem savā ziņā ir līdzīga domāšana, ir pašiem savs raidījums: Nākotnes parks.
P.S. Cik nu pats esmu dzirdējis, zparks.lv cilvēki nevar ciest boot.lv darboņus. Bet nu tas tā, nav mana darīšana.
Plus vēl šeit daudziem ir tāds zaļš niks, gudri izteikties jau var visi, bet nu kādu rakstu arī no Jums vajadzētu, protams, ja Jums rūp, lai notepad.lv būtu vēl labāks un interesantāks gan Jums pašiem, gan arī citiem portāla apmeklētājiem.
saturīgi
Man ir zaļš niks bet esmu publicējis tikai kādus 4 jaunumus, neesmu bijis diez ko čakls. :win: Jāiet nokaunēties! [img]
P.S e.j: Nav tik traki,[img][img]
Notepad.lv atradu caur TVNET. Biju pārsteigts, ka jau agrāk nezināju par šī portāla esamību.
Vienīgais, kas man liekas tāds ne pārāk ērts ir dzinis. Nespēju samierināties ar phpBB kā bāzi.
Piekrītu e.j. par boot.lv.
Samurajs malacis, veiksmi!
Preses relīzes