Sākumlapa › Forumi › Software › Pārlūkprogrammas › notepad.lv uz chromes??
NOTEPAD.LV
patīk katru dienu ieiet palasīt IT jaunumus, bet lietoju tikai Chromi, un ar chromi laiž tikai dat*vē, varbūt ir kādi uzstādījumi lai ar chrome iet notepad?
Runājot par notepad.lv – Chromei nav nevainas, vaina ir datorā.
Un vispār, tā arī neko nepateici, kas un kā tev neiet, kaut skrīnšotu būtu iemetis.
es par unibet nemaz negribēju prasīt, vienkārši tieši spēlēju freerollu iekš unibeta 😀
vēlējos prasīt par notepad.lv uz chromes.. sry
Nav te zīlnieku salons:
[spoil][img]
Man bez nekādiem uzstādījumu pielāgojumiem ar Chrome viss notepadā strādā kā nākas un rādas kā nākas! 🙂
Tik devi, pasakiet man piereiz .. kas var kalpot iemeslu tam, ka message box’ā copy/paste nestrādā .. 😕 (NE IEKŠ NOTEPAD.LV) .. ar hromēto 🙂
Operu lieto tik specifiska cilvēku masa, kas nezin alternatīvas.
muahahahaha
toljik, tu pats saproti, ko runaa? tiesji spyware chrome un bloatware firefox izmanto sjaadas masas…
Elvi, neiespaidojies no neprecīcās DL domas. 😀
Ja ir runa par to ka kādu retu reizi izmet logu ka lapu nevar atrast, tad to pašu atvērto logu atjaunojot viss ir kārtībā.
Pēdējā laikā īpaši palasot ir pamanītas pretenzijas par to ka steidzīgi vajag izlaist V3 lapai…
Un nesaprotu ko jūs gruzāties pēdējā laikā par to notepad V2 un V3… Gan jau kaut kad tā arī iznāks, bet pagaidām neredzu nekādas problēmas kāpēc nu vairs bezmaz vai šī nu nav lietojama versija un nekam neder. Lapa pagaidām savas būtiskākās funkcijas manuprāt pilda un ir OK.
Ja arī foxam ir jau tagad plānā un, kas zina varbūt jau iespējams mājās pamazām top V3 projekts. Taču jāsaprot, ka ne jau viss savs brīvais laiks ārpus darba laika jāvelta tam plēstos ar jaunas versijas ātrāku laišanu tautā! Kā nekā arī viņam ir savs personīgais laiks kā lielākai daļai, kas jāvelta arī kam citam nevis tikai 24 stundas un 7 dienas kodēšanai! Gan jau arī tā tiks modernizēta un neapmierinātie sagaidīs savu V3.
Tāds ir tikai un vienīgi mans personiskais viedoklis par šo visu tēmu un nav tieši vērsts pret kāda cita izteiktajām domām.
Jau varu pieminēt jaunās fīčas:
1. Visiem nīdētājiem, kam nepatiks zaļs noformējums, varēs uzlikt zilu, vai orandžu.
2. Ja kāds users negribēs lasīt cita murgus, varēs nobloķēt komentārus.
3. Multi level komentu sistēma.
Un vēl daudz citu, sīku un jauku uzlabojumu. Jūs man te visi škaudat virsū ne pa ķeksi, parādiet kaut viens savus darbus studijā, es arī Jūs mācēšu nolikt. Ar plikiem wordpresiem šeit nemētāties, kādu normālu risinājumu, portālu, etc. un tad parunāsim kā īsteni vīri. No malas visi te var pļūtīt līdz nelabumam, bet paši ne A ne B.
Es saprastu šos pārmetumus tad, ja es no katra usera būtu prasījis ziedojumu, vai arī kādu abonēšanas maksu, un pretī man būtu jādod kaut kas, bet tas taču tā nav, var teikt, es Jums ceļu māju for free, bet Jūs man brūciet virsū. 😀
Nu ne jau līdzīgi kā kakao.lv, kur var “atbildēt” katram komentam, līdz ar to, pie lielāka komentu skaita, rodas baigais haoss. Ērtums, kas rada haosu.
Anyway, būtu feini, ja to f-ciju varētu useris manuāli atslēgt/pieslēgt, kad sagribas.
evvvvvvvv 😀
Par multi level es ilgi domāju, un tā būs labāk, nevis kā pašlaik, ka ir tādi gudrīši, kas nocitē viena usera palagu, pēc tam atnāk vēl viens, kurš beigās nocitē palaga, palagu un vēl klāt pieraksta savu palagu. Kāpēc lieki piesārņot datubāzi ar atkartojošo tekstu. Ja kāds gribēs ko citēt, tieši, pa rindām vai kā, quote kods arī būs pieejams.
īsāk sakot nekas nenotiek, mēģina atvērt bet neveras pilnīgi nekas..
Preses relīzes