Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Foruma Jaunumi un Lietošana › Notepad.lv v3 – Lietotāju diskusija
Drīzumā gaidāma notepad.lv portāla trešā versija “v3”. Š ī diskusija ir domāta lietotājiem, lai tie izteiktu savas vēlmes, ko vēlētos redzēt jaunā notepad.lv versijā, vairāk rakstus, pētijumus, video apskatus, jaunas iespējas lietojot portālu.
Ekrānattēlus diemžēl dažādu zināmu iemeslu dēļ nesniegsim, lai saglabātu apmeklētāju un lietotāju intrigu.
Pāreja uz Notepad.lv V3 notiks ap februāra beigām.
Par tiešu pārejas datumu paziņosim vēlāk.
Es vēlētos lai būtu iespēja piem izvēleties skinu – Notepad white / Notepad Black
, jo mazliet jau pieriebusies šī orģinālā!
Kad atnāk pm varētu būt kāds signāls kā nokia orģinālais SMS.
Kad atnāk pm varētu būt kāds signāls kā nokia orģinālais SMS.
O_O
Š ķiet, ka tas, ka es vēlētos redzētos redzēt rakstu nevis kā galveno postu, bet kā rakstu, laikam ir izskanējis, eh?
Normim: Sev profilā vari uzlikt PM, kad ienāk PM, lai paziņo tev caur popup, javascript, ajax īpaši pielietot tur nebūtu vērts, nav jau mums te masveida iepazīšanās serveris.
Elvim un Krišim: Iedomājies, sēdi ap 2 pa nakti iekš notepada, tumbas ieslēgtas, visi pārējie guļ, te pekšņi tev vēstule atnākusi un sāk spēlēt tev Nokia standarta zvanu, diezvai apkārtējie būs iepriecināti. Uzskatu, ka fīča ir gaužām lieka.
Piem., kādos apstākļos mobīlais telefons izturētu (sals, mitrums, karstums).
Pamatā Notepad ideoloģiskā puse nemainīsies – paliek kā forums pozitīvi domājošiem cilvēkiem, kurā pie tam nevienu nesūta uz Googli
Š is gan tā uzzreiz uzlaboja gatasstāvokli . 🙂 Jo pasvarā, cik es esmu novērojis, tad citos forumos (boot.lv un datuve.lv), tā attieksmi ir pavisam savādāka un pat dažreiz agressīva. Dažreiz tad pat labāk jau sķiet, ka nevajdzēja vispār prasīt.
p.s. Var teikt pamats man patīk, bet ir jau tikai dažas nianses ko varētu tikai vēlēties. Piemēram, kad es eju apskatīties kāda cilvēka profilu, tad man tur piedāvātu, ko es vēlos apskatīties, vai nu viņa visus rakstus, ko viņš ir ievietojis, vai arī viņa visus kommentārus. Š is ir tāds sīkums, kas varētu lieti noderēt, kā arī bez viņa tomēr ar var iztikt. 🙂
… vai arī viņa visus kommentārus.
Š is tak ir jau iespējams. Aiziet uz lietotāja profilu un nospiež uz uzraksta – Atrast visus (lietotāja vārds) rakstītos ziņojumus
ÄŒats, radio – manā uztverē pilnīgi liekas funkcijas. Tāpat online jūzeru, jauno postu un PM apzināšanu ar AJAX (tas tikai lieki noslogo serveri).
Ļoti lietderīgi Notepadam būtu uzkodēt Firefox add-onu pēc draugiem.lv ext 0.8 parauga. Kāds prot šito?
Chats, Radio, Aptauja, Sponsors, Partneri, Teksta reklaama, Mobilais.info, Krizdbabz.lv, Reklaama manupraat ir pilniigi liekas lietas, ja taas nonjemtu tad tieshaam index lapas izmeers labi samazinaatos 😉
ÄŒats varētu būt vienīgais, kam es piekrītu, ko nevajadzētu.
Preses relīzes