Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Raksti › Notepad testē: Interneta pārlūku JS testi
Vienu no testiem – acid3
Kā pirmo pielietosim V8 JavaScript veiktspējas testu
5. vieta: IE8 RC1 – 42.3 pt
4. vieta: Opera 10 alpha – 119.0 pt
3. vieta: Opera 9.64 – 129.0 pt
2. vieta: FF 3.0.7 – 137.0 pt
1. vieta: Chrome 2.0.170.0 – 1665.0 pt
Un tagad otrs – SunSpider benchmark test
5. vieta: IE8 RC1 – 10165.8 ms
4. vieta: Opera 10 alpha – 9244.0 ms
3. vieta: Opera 9.64 – 8743.0 ms
2. vieta: FF 3.0.7 – 6341.2 ms
1. vieta: Chrome 2.0.170.0 – 1864.2 ms
Es to spyware figņ u neinstalētu ārpus VM pat par naudu.
Besides, tie ir tikai JS testi.
Es pieļaujuju ka testētājs ir daudz PIEMIRSIS,
ka Chrome ir vienīgai pārlūks tai sarakstā ar paunas jaaudzes JS dzini.
Gandrīz vai gribas to norakstīt uz tīšu nevērību vai neinformētību.
Ideja apsveicama. Vismaz kas jauns, jo tie Acid testi ar saviem % neko neizsaka (vismaz man – nav skaidrs kur pārlūks izgāzās, kur visu paveica korekti).
Kad klikina uz acid3 laukuma – izlec pop-up ar pilnu atskaiti.
Mani nekas un ne par ko nevarētu pamudinātsākt lietot hromu.
/p.s. iztiksim bez kariem..
Ja drīkst palūgt – Vai varētu vēl veikt testu ar Safari un pievienot rezultātu šim rakstam. Piemēram, mani tas ļoti interesētu. Saprotu, ka tas nav nekāds vieglais darbiņš, bet tomēr tas krietni uzlabotu testu. Jo Safari, ja nemaldos šobrīd tiek lietots vairāk nekā Chrome.
Atvainojiet, ka viss ko par rakstu varu komentēt ir par Safari iztrūkumu, bet nu tieši to es gaidīju redzēt šinī salīdzinājumā.
Man safari patreiz ir uz virtuālās sistēmas, un tāpēc to nevar bāzt vienā maisā pie citiem.
Es nevaru notestēt jo man uz abiem datoriem ir Windows 7. 😀
PS. Es domāju ka pat IE8 beta (Uz Windows 7 beta 7000) ir labāka par IE8 RC1 (Uz windows 7 beta 7057). :win:
Es veicu atkārtotu SunSpider testu Chromam: 1849.0 ms +/- 6.7% – tātad rezultāts ir ticams. Protams, atslēdzu lejupielādes u.c. procesus, kas varētu ietekmēt rezultātu.
Preses relīzes