Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Foruma Jaunumi un Lietošana › Notepadā eksperimentāli atslēgts tabs "Nelasītie"
Kuram ir svarīgi sekot līdz visām nelasītajām ziņām, to var izdarīt caur
vai arī
Tā pat velkas baigi visa tā padarīšana. Uz mobilajām ierīcēm vsp. mēdz neienākt pavisam!
Š obrīd pat DB ir uz atsevišķa virtuālā servera un lapas sourse uz cita, divi serveri. Paralēli mums ir testa vide jaunai notepad versijai un tur viss lido – testa vide atrodās uz tieši tā paša servera kur viss notepads ar visu bremzi, līdz ar to uzskatāmi var salīdzināt performanci starp plānoto versiju un esošo. Tuvāku beta accresu uzticamākie lietotāji saņēms drīzumā.
Piemēram:
Foxi, cik daudz darba vēl ir palicis? Ar ko netiec galā? Jo šķiet ka sunim ir jau pārkāpts pāri, tikai astes gals palicis. 🙂
Labi, ka nav tik tāls marasms, ka komentāros pievienotās saites un pielikumus var aplūrēt reģistrētie lietotāji
tomēr viņš ir pastūmis lielas firmas, un zin ko saka. 🙂
(laigan es neteiktu, ka esmu FB dizaina fanāts) 😀
Kāpēc maksāt QA un beta testeriem, ja var palaist masās, kur tehnoantiņi testēs bez maksas, un tad pačot vai nepačot – to jau noteiks sales cipari.
Īss klāstijums ,kā es to video sapratu: Tas bija vairāk tendēts uz papildiespēju , ērtumu, kvalitāti kas ar pozitīvu attieksmi ir jāuzsūc no lietotāja puses, nevis par galvenā lapas kodola darbību tur iet runa.
Tevis dēvētie koderi video ir aizstāti ar vārdu hipsteri, dead race.
Protams katra čīkstienus uzņemt arī nav veselīgi, bet idejas, izskatīt, salīdzināt pros/cons , izvērtēt to nepieciešamību, un tālāk tās ekspluatēt/nahranizēt ,manuprāt, tā ir ilgspējīga portāla pareiza attieksme.
BTW tas vairāk bija domāts kā motivācijas video(man pat kā neprogrammerētājam, un nedizainenierim), nevis te ekstra monej grind proyect proofit grinder pyramida.
Peace.
v3 betā
Preses relīzes