Sākumlapa › Forumi › Datorspēles › Online spēles › OGame :D
Ja ir interese izniekot laiku vienīgajā jēdzīgajā GameForge ražojumā, laipni lūgti!
Pats pēc ilga pārtraukuma sēžu OGAME.ORG Electra visumā ar segvārdu Ordos. Ir daži letiņi (no LLU) un vēl.
Gribās man uzzināt, vai kādam vēl ir atkarība vai paraža spēlēties ar virtuāliem kosmosa kuģīšiem :>
savā laikā (pirms gadiem 4) tribalwars.net spēlēju, tas ir hardc0re :>
Un jā, I h8 hardcore, esmu sūdīgs geimeris patiesībā 😛
P.S. labāk varētu apmainīties ar Steam nikiem, tur varētu kko uzspēlēt, jo kā esmu pamanījis, te ir pāris klātesošie, kas arī izmanto šo sistēmu 🙂
P.S.S. ja nu kādu ieinteresēju, klikojam uz bildes, es ar bonusiņu dabūšu 😀
Btw, ogame.lv uni1 spēlēju kopš tā atvēršanas un nu pat sāku spēlēt org hydrā.
Protams, nav izpalikušas negulētas naktis, ķerstot upurus, utt 😀
Lai nu kā, bet neviena spēle nav piesaistījusi tik ļoti, cik ogame..
Ak jā, iesaku pamēģināt arī EVE Online
Ogame FTW
Pag, lēnām pār tiltu; vai tik tu nebiji kategorisks šāda tipa galīgi nelietderīgas laika nosišanas pretinieks? 😀
Un tā kā es parasti spēlēju ninja un medīju flotes pēc atgriešanās arī man ienaidnieku netrūka, atlika 10min paturēt floti kaut kur uz planētas un jau skaties, lido kāds pakaļ. Tad nu protams seivi pa daļām, kur flote sadalīta 10 mazākās un lido uz kkādām citas galaktikas planētām etc.
Ogame vispār nospēlēju kopš pagājušā gada vasaras līdz šai vasarai. Apnika.
Savulaik arī cēlos vairākas reizes naktī, lai bremzētu flotes, spiegotu pirms uzbrukumiem, sagaidītu flotes mājās un atkal noseivotu. Protams, šad tad neiztikt arī bez galvas lauzīšanas un lielās rēķināšanas (ķeršana atpakaļceļā bez falangu palīdzības, utt).
Btw, daudzi salīdzina ogame ar ikariam un saka, ka ikariam sabāž ogame. Ko gribas teikt – spēles ir līdzīgas (izstrādātājs tas pats taču), bet pavisam atšķirīgas. Manā skatījumā ikariam tāds bērnišķīgāks, izskaistinātāks (ogame vecā versija ftw) un nav tik interesants. Kā jums>?
OGame jaunā versija man nu tā… ir jau kruti, bet dēļ visas tās grafikas vairāk “lago”, ja nets noslogots.
Ak jā, iesaku pamēģināt arī EVE Online
+1
Tikai daudzus noteikti aturētu fakts, ka sākumā nākas maksāt par spēli no savas kabatas, kamēr attīsties pietiekoši lai savāktu vajadzīgo daudzumu virtuālās naudas..
Preses relīzes