Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Opera 10.20 – ar pilnu jaudu uz priekšu!
Galvenais Opera 10.20 jaunievedums būs web-aplikācijas jeb widgets atsevišķu neatkarīgu procesu veidā, kam varēs izveidot ikonas gan rīkjoslā, gan uz desktopa. Lai startētu kādu widgetu, pat nevajadzēs palaist pašu Operu.
Tā kā process vēl ir alfa stadijā – Notepad vēl nav paguvis notestēt jauno pārlūku. Interesenti var visu sīki izlasīt Opera dev-blogāmājaslapā
Opera 10.20 alpha lejuplāde – šeit
Īpaši jaunajai versijai izlaists advancēts Twitter widgets
ob1
@DMG – un kas tad būtu tie mistiskie zelta addoni ko tu lieto ?
Visi kliedz vienmēr par FF addoniem, bet cilveki lieto labi ja kādus 5us no 20 populārajiem .. thats all
@Andress – Nafig tev citu OS?
Ir jābūt kompānijai ar googles līmeņ a iedomību, lai tasītu savam browserim speciālu OSi
It sevišķi ņ emot vērā, ka opera tiek atbalstīta uz diezgan daudz operētājsistēmām:
( tais skaitā freebsd-build’i, kas IMO, ir akmens mozillas dārizņ ā )
Pirmkārt, ob1
Pievaldi kumeļus. Uzvedies atbilstoši savam statusam šai forumā!
ja Operai būtu šādi FF addoni kā Tab Mix Plus v0.3.8, Easy DragToGo, FireGestures, Hide Caption Titlebar Plus (Smart) 0.9.3.2, Adblock Plus tad es lietotu tikai to, citādi lietoju ikdienā FF bet Opera man ir kā sistēmas default brauzeris. Par FireGestures uzreiz saku ka zinu ka Opera atbalsta peles žestus bet šis addons dod daudz plašākas iespējas un ir ērtāks, ir Operai iespējas arī bloķēt reklāmu bet šīs iespējas nestāv līdzi Adblock iespējām.
Profesor, tie Fx papildinājumi, kurus nosauci, jau defaulti ir iekšā Operā.
Jāgaida, kad Opera izlaidīs jaunāku Javascript dvižoku, tad būs zvērs
ja Operai būtu šādi FF addoni kā Tab Mix Plus v0.3.8, Easy DragToGo, FireGestures, Hide Caption Titlebar Plus (Smart) 0.9.3.2, Adblock Plus…
Š is nav Tavs FF?
nē pat ne uz to pusi, man ir tikai 24 addoni un minimāls interfeiss –
d_l, ātri nāc, uzstādi diagnozi! 😀 Diez cik minūtes tavs FF startējas?
man ir tikai 24 addoni
Maniaks… 😀 Cik atmiņas ēd tavs “sēdinātais” FF?
Nez, kas biedrim d_l par šo sakāms? :>
vidēji 5 sekundēs bet kāda atšķirība ja es to nekad neizslēdzu tāpat kā datoru
tas uz ko ir links nav optimizēts, bet tā sacīt sagatave
pašreiz kad atvērta tikai šī lapa 76 mb
ja Operai būtu šādi FF addoni kā Tab Mix Plus v0.3.8, Easy DragToGo, FireGestures, Hide Caption Titlebar Plus (Smart) 0.9.3.2, Adblock Plus tad es lietotu tikai to, citādi lietoju ikdienā FF bet Opera man ir kā sistēmas default brauzeris. Par FireGestures uzreiz saku ka zinu ka Opera atbalsta peles žestus bet šis addons dod daudz plašākas iespējas un ir ērtāks, ir Operai iespējas arī bloķēt reklāmu bet šīs iespējas nestāv līdzi Adblock iespējām.
visi tevis norādītie addoni ir vnk nejēdzīgi.
Š im indivīdam n-reizes ir tikusi uzstādīta diagnoze no d_l puses. Tāpēc izbrīnam nav pamata.
Š im indivīdam n-reizes ir tikusi uzstādīta diagnoze no d_l puses. Tāpēc izbrīnam nav pamata.
Profesor, mums trakajiem ir jāturas kopā.
😀
Preses relīzes