Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Opera 10.20 – ar pilnu jaudu uz priekšu!
Es labāk braukšu ar šo
[spoil][img]
gribētu redzēt kā tu ar šo pabrauksi pa Latvijas ceļiem 😀
gribētu redzēt kā tu ar šo pabrauksi pa Latvijas ceļiem 😀
Ja man tāds būtu (reali, kā mašīna ne salidzinajums starp browseriem), tu domā ka es vel būtu Lv? :>
visaadi mazi priduroki
kaukaataa…
Ja šitā kāds autoražotājs sadomātu par piemēru klaņus un virzuļus dot līdzi maisiņā, lai braucējs ieskrūvē pats, ātri tad gan viņš bankrotētu.
aoma
Izkasāt ka Operas lietotājiem galīgi neiet pie sirds ka FF ir daudz, daudz, daudz, daudz populārāks.
:]
Wuu
P.S.- firefox uz linux instalējas šādi- novelc tar paku- labais peles taustiņs, un extract kvai home irektorijā vai uz desktop vai da jebkur… un spiežam uz firefox faila… un viss notiek 🙂 pat parole nav jāvada ieksā.
P.P.S- jaizmeģina vai opera tagad uz linukša spēj noturēties ilgak par 30 min bez neviena kļudas paziņojuma 🙂
P.P.P.S- Opera ražo ļoti labu mobilo pārluku, to gan lietoju savā tālrunī.
latvieši – maza, kašķīga tautiņa pie Baltijas jūras
oģiski, kamēr sveša lieta, tikmēr liekas atbaidoša, bet pretinieks taču ir jāpazīst, lai varētu sakaut ar paša ieročiem
es laikam īsti neiebraucu, ko Tu biji domājis ar svešo lietu, bet whatever. Anyway – cik tukšai dzīvei ir jābūt, lai uztrauktu kādu browseri lieto kaut kāds cilvēks otrā valsts galā? O_o
es laikam īsti neiebraucu, ko Tu biji domājis ar svešo lietu, bet whatever. Anyway – cik tukšai dzīvei ir jābūt, lai uztrauktu kādu browseri lieto kaut kāds cilvēks otrā valsts galā? O_o
hmm, kas tur ko nesaprast? Jebkas, ko paņem rokās pirmoreiz, liekas atšķirīgs no pierastā, sākumā radīsies pat noraidoša attieksme, jo kaut kas vienmēr būs savādāk, ne pierastajās vietās, arī lietošanas paņēmieni atšķirsies, vienalga, vai tā ir OS, interneta pārlūks vai automašīna.
Un mani nesatrauc, ko katrs lieto, vienkārši interesanti pavērtēt viedokļu atšķirības.
Preses relīzes