Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Opera Unite – serveris Tavā pārlūkā
Opera Unite
Jaunā klients/serveris tipa programma izveidota uz pārlūka Opera 10 beta bāzes, un darbojas uz visām platformām. Tā ietver sevī sekojošus servisus:
1. File Sharing
2. Web Server
3. Media-Player
4. Photo Sharing
5. The Lounge
6. The Fridge
Lejuplāde un informācija –
[youtube]
[youtube]
Attēlos: Opera Unite servisi – Main, FileSharing, MediaPlayer, PhotoSharing, Lounge, Fridge
Man nez kāpēc liekas ka tāvienkārši ir papildus fīāa jau esošam browserim.
Browseris pašos pamatos, DL menedžeris ir, BT klients ir, mļepasts arī ir. Tagad ir arī webserveris, čati un nez kas vēl tas Mrakosoft stilā “jums tam ir jāpatīk”… līmlapiņu skapis.
Kas vēl drīz būs – browserī iebāzts teksta redaktors, disku defragmentēšana, video editēšana arī?
Protams, one man’s trash is another man’s treasure.
Neredzu nekādu traģēdiju.
Opera iet uz pareizo virzienu. Drīz svaigi instalēta OS un Opera. Neko vairs nevajadzēs.
EDIT: visu cieņu Operai – šīs iespējas man ellīgi labi patīk, Tik neesmu vēl pārliecināt vai var hostēt savu websaitu vai failus pat tad ja tev nav sava ārējā IP, jo pašam ir ārējā. Pat man sāk patikt Opera 😀
Ganjau FF kautko līdzīgu ar uztaisīs, lai taisa man nekas pretim nava
Kas no tā cietīs – protams, atkal tikai Ī-Ē… 😀
Browseris, kurš tiek stiepts kā gumija un taisās štoļi aizvietot visu, kas eksistē.
1. tev neviens uz ceļiem krītot nelūdz lietot Operu. Tie kas lieto tie ar zina ka tā ir daudz labāka nekā FF. tādēļ pat reklāma nav vajadzīga.
2. plikais FF ir tikai plikais. personīgi lai dabūtu tās iespējas kas ir jau Operā, man būtu izbesījis stellēt visiem klientiem tos ekstenšenus. [img]
Otrkārt, neteiktu, ka Krievijas tīmeklī Opera būtu tā nepopulārākā 🙂
Treškārt, Opera ir atradusi savu vietu, tas tikai priecē. Parlūkam ne ko pielikt, ne ko atņemt.
Edit: Tiko atcerējos kviinz00rza (jā, tā lielā Apple un FF fana) atklāsmi, kad jams uzzināja, ka FF neizdomāja tabus 😀
Yeah, FF – Opera is the way to go 🙂 Un drīz vien FF būs tāds “Opera like” pārlūks.
Pirmkārt, to “tizlo, traucējošo” bittorent klientu un “citus mēslus” pavisam easy var atslēgt.
Ta var jau atslēgt. Tādi, kā mēs te. Bet defaultais jūzeris? Vajadzēja padomāt jau pie instalācijas, vai jūzeris gribēs lietot iebūvētos mail un torrent klientus. Nu nesaku ka slikti softi, bet ne visur to torrent klientu atbalsta.
Parastam userim tā atslēgšana ir pārāk sarežģīts pasākums.
Es izsaku viedokli
Preses relīzes