Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Opera Unite – serveris Tavā pārlūkā
btw, maxthon ir IE ar citu skinu.
Izskatās, ka Opera atradusi savu – oriģinālu ceļu, pa kuru iet. Sagaidu drīzu iespaidīgu Operas popularitātes celšanos.
Kas no tā cietīs – protams, atkal tikai Ī-Ē… 😀
Dzīzāk gan FF, jo uz IE parasti sēž tie, kas īpaši nepēta alternatīvas. FF lieto tie, kas nelieto IE. Ja Opera kļūs populārāka, tad tie būs tieši FF lietotāji, kas aizmigrēs uz Operu.
opera būtu ideāls brauzeris ja tam būtu drag on po attiecībā pret saīsnēm(link) kā Makstonā un ātrāks daudzplūsmu lejuplādes menedžeris
īsti neizpratu domu – izskaidro ar lielākiem burtiem
Dzīzāk gan FF, jo uz IE parasti sēž tie, kas īpaši nepēta alternatīvas. FF lieto tie, kas nelieto IE. Ja Opera kļūs populārāka, tad tie būs tieši FF lietotāji, kas aizmigrēs uz Operu.
Pamatiemesls, kāpēc lielākā daļa IE lietotāju – nespeciālistu izvēlējās FF – viegla automātiska vaļātikšana no reklāmām. Operā arī to var, bet jāstrādā rokdarbi. Ja tiks uztaisīts kaut kas līdzīgs AdBlockam priekš Operas – piekrītu, ka tā varētu sākt izkonkurēt FF.
viss vienkārši Makstonā vai Orca brauzerī utt. pavelkot ar peles kursoru kādu saīsni teiksim uz citu saitu tā atverās jaunā tabā fonā tiek izmantots peles kreisais taustiņs. Protams te var uzstādījumos uzlikt visādus variantus piem. Makstonā var uzlikt dažādas darbības atkarībā no tā uz kuru pusi saīsne tiek vilkta man teiksim pavelkot uz leju pa labi saīsne ja tā ir uz lejuplādējamu failu tas tiks lejuplādēta ar Makstona lejuplādes menedžeri. Tieši tādu drag on po es domāju.
Visos mūsdienu lejuplādes menedžeros tiek izmantota daudzplūsmu lejuplāde menedžeris vienlaicīgi ielādē vairākus faila fragmentus tas būtiski palielina ātrumu jo servera cietais disks parasti nav vienmērīgi noslogots un menedžeris cenšas lejuplādēt tos faila fragmentus kurus serveris gatavs ātrāk atdot. Ne visi serveri to atbalsta un tas nav būtiski ar sīkiem failiem. Operai tā nav, tās menedžeris ir vienplūsmas.
Man patīk tā džeka izteiksmes stils. Konkrēti noliek visu, kas attiecīgu attieksmi pelnījis un viņam tiešām daudzās vietās ir taisnība 😀
Katrā gadījuma no Operas kretīniskā “Reinvent the web” es gaidīju vairāk nekā šo.
viss teksts BOLDÄ€
… Ä€rprāC![img]
Protams, trūkumi, ir, kā nekā 1.beta… bet ideja kā mūris!
Operai ir viena liels mesls ,kretīnisks dizains ,viss teksts BOLDÄ€, drausmīgi lēns ,nav iespēja pielāgot sev piemēram ar Extension palīdzību.
Nu, nu, nu.. 😉 Varbūt mēsls ir kaut kur tev starp kājām.. :*
Esmu, esmu Opermīlis 🙂 Oki, negribu šajā jaukajā dienā kašķēties. Par gaumi nestrīdas – par gaumi iedzer aliņu 🙂
Tajā blogā vispār daudz interesantu lietu Operai 🙂
Š itais labs 🙂
Ja labs, tad izskaidro kā uzlikt, vadījos pēc tām tur instrukcijām, vienalga nekas nenotiek.
Preses relīzes