Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Operētājsistēmai Windows 7 jau izstrādā servispaku SP1
Sešu gadu laikā tāpat salasīsies pietiekami daudz atjauninājumu. Pamatā jau tās SP ir dažādu atsevišķo labojumu apvienojums.
..
Vai pats fakts ka maikrosofta produkti ir tie paši apžļembāti vecie ir kaut kas jauns? 🙂
Un kura OS ir tā, kura netiek būvēta, uzlabojot to pašu veco labo? Man pat šķiet, ka MS visvairāk ir štukojuši jaunumus savām OSīm.
Kāpēc lai nebūtu? “Extended Support period until 8 April 2014”
Sešu gadu laikā tāpat salasīsies pietiekami daudz atjauninājumu. Pamatā jau tās SP ir dažādu atsevišķo labojumu apvienojums.
..
a vai tad nebija ka 14 gadā xp kļūst par freeware?
a kapēc lai kļūtu?
Windows 3.11 un W95 jau ir officiāli freeware, par 98 tik labi nezinu, jāparokās netā.
Windows 3.11 un W95 jau ir officiāli freeware
Spriežot pēc otrās daļas par šo ir pārliecība, varbūt tomēr vispirms rakties, nevis ko tik stulbu rakstīt.
Tiesa, termina “officiāli” skaidrojumu man nekur tā arī neizdevās atrast.
“The oldest legacy computer systems used today are still less than 40 years old. The copyright on them will not expire in the United States and Europe until about 2030”
..
Palūgšu atsauci uz autoratīvu avotu (Vasja vai Jurčiks no paralēlgrupiņas šoreiz nederēs), kurš apgalvo ko citu.
Un kura OS ir tā, kura netiek būvēta, uzlabojot to pašu veco labo? Man pat šķiet, ka MS visvairāk ir štukojuši jaunumus savām OSīm.
Kādus jaunumus? Spēruši vizuālo no citām OS un lipinājuši to klāt NT 3.5? 😀
Nezinu ko uzlabo citu platformu veidotāji bet redzu nelielu atšķirību starp linuksi “episkajā kaujā linux vs win” – linuksis joprojām normāli griežas uz kastēm, uz kurām tas smuki griezās pirms četriem vai astoņiem gadiem [teiksim, man te ir tāda 433 mhz celka, kas ar 256 MB RAM savulaik ar winxp spēja visādas smagas spēles vilkt], bet winxp uz tā paša pirms dažiem gadiem griezās smuki, tagad smagi velkas, tas nekas, ka tolaik bija standarta setups ar visiem noklusētajiem servisiem, bet tagad ar nlite viduvēji nograizīts. Wtf? 🙂
Vienkārši, tantiņas no mana tirgus baumo, ka ir mahānisms, kas speciāli palēnina Windows.Tikai tāpēc, lai nopirktu jaunu Windows! 🙂
Jā, visas Windows versijas, kurām 20 gadu, ja nemaldos, ir bezmaksas, XP tas termiņš tiks skaitīts no ā laika, kad būs end of suport, tas ir no tā 2014 gada 🙂
ubuntam linuksam sen piederēs pasaule 🙂 (edit=example)
Š aubīgs raksts par to SP1, un tas builds kurš pieminēts ir feiks.
Jā, faktu pārbaudīt grūti, jo pēdējais netā dabūjamais builds ir 7137. Protams, iespējams ka feiks.
Jā, visas Windows versijas, kurām 20 gadu, ja nemaldos, ir bezmaksas,
Es savukārt esmu pārliecināts ka kārtējo reizi tiek rakstīts kas pavisam stulbs, kamēr netiks pierādīts pretējais.
Nevajag savas iztēles augļus uzdot par patiesību, ne kā pārliecību, ne ar piebildi “ja nemaldos”.
Aizsardzības laiks
1. Autoram piešķir aizsardzību viņa mūža garumā un piecdesmit gadus pēc viņa vai pēdējā dzīvā autora nāves; ja datorprogramma ir anonīms darbs vai laista klajā ar pseidonīmu, vai ja valsts tiesību akti par autoru atzīst juridisku personu saskaņā ar 2. panta 1. punktu, aizsardzības laiks ir piecdesmit gadi
esters:
Tagad izpildam vienkāršu aritmētisku operāciju: 2009-50=? un mēģinam atcerēties kādas pirms šī gada izlaistās programmas šobrīd vēlamies izmantot, tad noskaidrojam kā un kur tajā laikā jutās to autori.