Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Raksti › Overclockeri.lv
Sākšu ar to, ka šī Latvijas resursa mērķauditorija ir savādāki datorlietotāji – gluži kā paša resursa sauklis “Overclockeri.lv – savādāki datorlietotāji”. Kursa darbs MS word`ā, čats, sarakste ar draugiem un radiniekiem, spēlīšu uzspēlēšana… Ja Tu sevī jūti kaut nedaudz lielāku vilinājumu par pirmīt uzskaitītajām nodarbēm ar datoru, tad Tu droši neesi viens no tiem – ikdienas datorlietotājiem. Kas nozimē, ka tas saturs, ideoloģija un attīstības virziens, pa kuru dodas overclockeri.lv būs Tev tuvs. Principā overclocking`s tulkots latvju mēlē skan – “virstaktēšana” saprotamāk, tas būtu datora jaudas palielināšana (nu līdzīgi, kā mašīnām tiek forsēts motors). Taču šī tēma ir pārāk šaura lai ar to aprobežotos, tāpēc lapā ir atrodamas interesantas tēmas, raksti, video materiāli un bildes par daudz savādām lietām datorjomā… Sākot ar pc modding`u – datora vizuālā izskata uzlabošana (līdzīgi, kā mašīnu virsbūves tunings), turpinot ar visai interesantiem dizaina izstrādājumiem – pelītēm, klaviatūrām, korpusiem, u.c., protams kā pamatvadlīnijas tiek uzturētas overclocker`u tēmas. Lapā noteikti neatradīsiet uzbāzīgās reklāmas, jo pagaidām projekts noteikti nav ar komerciālu mērķi. Projekta pamatvērtības ir kvalitatīva, satura bagāta, noderīga un galvenais svaiga informācija. Piebildīšu, ka overclockeri.lv kārtības līmenis ir visai teicamā līmenī – lietotāju komentāri… Protams, ka pie sasniegtā apstāties netaisamies. Mērķi? Visai cēli, taču realizējami – pašmāju raksti, testi, apskati. Kad tiek prezentēts, piemēram, jauns procesors, mātesplate, korpus, u.c. produkts, lai overclockeri.lv būtu tā vieta, kur varētu uzzināt, ko vairāk par sausu specifikāciju. Reālu pieredzi, pielietojumu dzīvē, plusus, mīnusus. Galu, galā produkta patieso seju, ne tikai skaisti noprezentētu, uzfrišinātu reklāmas “odziņu” Vēlam veiksmi!
Reku džeks grib sev palielināt rpm cietajam
Lai ko tādu uzraksstīju jābūt drusku pasitam 😀 😀
Vsp var ierēkt par viņiem, tāds mazs kaktu kambaris bet
domā ka ir super forums
Iemesls, kāpēc par mums varbūt smej ir tāpēc, ka:
1. Latviešu daba
2. Varbūt kaut kas skauž
3. Bērnības trauma
Kā arī dažreiz nenāk par ļaunu paskatīties pasiem uz sevi no malas.
Nesaprotu kāpēc uz videokartes jālodē poti? Potos tak lej ln2, vai ber Dice un daudzi no jums pat kondensatorus no rezistoriem neatšķir un pietam nepareizi vel sauc, nemaz nerunājot par vinu iedalījumu un parametriem, tas vien rāda, ka daudzi nav pabeiguši pamatskolu.
bebrte
Neviens nesaka, ka redz mēs esam tie paši labākie, gudrākie, krutākie! Š oreiz
Notepad ir portals kur par adminiem var labi ierēkt
Itkā redz tik mūsu forumā ir muļķības, ja tās netiek dzēstas, tātad esam ar kaut ko sliktāki?
uga
Persinīgi es neko sliktu nesaku par
Tad jau sanāk tā – izlasam kaut kur ārzemēs un neliekam nekur citur, jo redz tas jau tur pasen ir. Gan jau citi tur izlasīs.
Bet cik cilvēku tik viedokļu. Nedz mēs nomelnojam viņus, nedz zogam apmeklētājus, komentārus. Pat neredzu iemeslu kādēļ ir jākašķējas savā starpā.
p.s
runājot par manu rakstu, par “Deskscape – nepierasts atmiņas karšu lasītājs”. Paskatījos overclockeri.lv ziņas pievienošanas datumu – tas pats 03.02.2008. Neredzu iemeslu, pamatu par teikšanu, ka šis raksts jau ir lasāms ilgi un dikti citās vietnēs.
uga
Persinīgi es neko sliktu nesaku par
Tad jau sanāk tā – izlasam kaut kur ārzemēs un neliekam nekur citur, jo redz tas jau tur pasen ir. Gan jau citi tur izlasīs.
Bet cik cilvēku tik viedokļu. Nedz mēs nomelnojam viņus, nedz zogam apmeklētājus, komentārus. Pat neredzu iemeslu kādēļ ir jākašķējas savā starpā.
Hmmm… protams, ka kašķim nav pamata, vienkārši kā visi tā es arī gribēju izteikt viedokli… runājot par rakstiem, protams, ka nē… vienkārši dom`ju, ka ne tikai es, bet arī visi citi, lasītu informāciju tur kur tā tiek ātrāk publicēta, tur kur informācija svaigāka. Tāpat, arī delfi, tvnet un apollo publicē viena veida informāciju, avots lielāko ties piem LETA… bet tur jau tālāk lasītāji izvēlās tos, kur ātrāk šī informācija tiek pasniegta, vai skaistāk un patīkamāk pasniegta… Kas šajā gadijumā ir overclockeri.lv Nevis, viņi izvēlas veidot kautkādu, mega, giga multiportālu, par pilnīgi visu (atgādināšu teicienu, kas der visam, neder nekam) kā jau notepad.lv to daudzina (novēlu lielu veiksmi) bet overclockeri.lv nostiprina vienu tēmu… izveidojot to ar kvalitatīvu informāciju – pamācībām, videomateriāliem, kvalitatīviem un svaigiem rakstiem… nu tāds nu ir mans viedoklis, ceru, ka ne tikai mans….
buus jaaieveertee…
btw – par overkloku ir jeega kko jautaat eoz.lv
upd – apskatiijos – nav veerts, pat neregosjos….
No visa kā, ko jūs varējāt izdarīt savas lapas popularizēšanā – jūs izdarījāt vissliktāko – rupji apdirsāt citus IT cilvēkus savā lapā un arī te. Līdz ar to arī es izteikšos bez ceremonijām. Pats lapas nosaukums vien rada aizdomas, ka tur mitinās cilvēki ar atsaldētām smadzenēm, spīdošām acīm un drebošām rokām – fanātiski neārstējami geimeri. Jo lielākoties tikai tiem vajadzīgas visas tur apskatītās superkrutās grafikkartes, ultraātrie CPU un supermodernie korpusi sava krāna pastiepšanai. Protams, ir arī vērtīgi raksti: piem. Daži medz uzvilkt rokā plastmasas maisiņu vai lateksa cimdu un izmērēt pastu pa virsmām, tādējādi nesabojājot pastu. Var arī vispirms ar kredītkarti nokasīt nost veco pastu Raksta gramatika – vispār drausmīga! Es varētu citēt vēl un vēl, bet jūsu lapa ielādējas tik lēni, ka process vienkārši nav tā vērts… Jūsu emisārs lielījās, ka oc.lv 2-4 raksti dienā. Labāk lai ieliek 1 rakstu 2-4 dienās, bet tad lai ir kvalitatīvs un bez kļūdām! Jūsu forums ir tīrs, bez spama? Pareizi, ar janvāri sētniekiem alga līdz 160 Ls paaugstināta… lai cenšas! 😀 Kas man patiešām patika overclockeri.lv – dizains! Gan stipri apšaubu, ka paši kodējāt… jums zarnas par tievām! Nuja, apakšā stāv rakstīts: SIA GETe!Sveicināti, mīļie overklokotāji!bebrs & ugapar termopastām
Quote:
Autor, tad varbūt labāk uzmauc to plasmasas maisiņu sev galvā, iepriekš iepūšot līmi “Moment”!
Quote:
Nezināju, ka pie mums kredītkartes kokā aug! Pēc šīs procedūras visdrīzāk tā būs nelietojama…
Nezinaatu – savu muuzu neiedomaatos, ka Samurajam tuvu 50-niekam
Vieniigais ko varu pateikt – vecuma marazms…..
uga
Preses relīzes