Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Palīdziet datora komplektēšanā!
Tātad ķeršos pie lietas, vēlos iegādāties jaunu datoru ar sekojošām komponentēm:
1. Procesors: Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB
2. Operatīvā atmiņa: 4GB (domāju 800MHz)
3. Cietais disks: ~ 150GB līdz 200GB
4. Grafiskā karte: XFX GeForce 8800GT 512mb
5. protams, DVD-RW
un nu šeit ir mani jautājumi:
1. kādu mātesplati man vajadzētu? (Pēc atbilstības Š Ī
2. un vai pietiktu ar 500W barošanas bloku? varbūt kāds var iemest linku uz preci, jo es nezinu neko par tajiem spriegumiem vai kas tur jāskatās vinjiem.
Paldies, jau iepriekš.
P.S.
Domājams, ka visas sastāvdaļas dabūšu no vairumtirzniecības bāzes, tāpēc vēlējos pajautāt, cik Ls es varētu ieekanomēt uz internetveikalu uzcenojumiem?
Cietnī būs tava visdārgākā infa, un tās dēļ gan neekonomē :money:
_________________________________________________________________________________________________________
Iečekoju to mātesplati… Viņai ir 4x Ram sloti, sanāk ka liksi 4x pa 1Gb… tikai skaties WinXP default`ā atbalsta 3Gb Ram ;.
un jā, barokli ņēmu gada sākumā pa 60Ls, tagad cenas nokritušas –
Atmiņu šādu:
Mātesplati:
Barošanas bloks:
Viss no viena veikala, lai nebūtu nekāda aizkavēšanās un laika tērēšana…
Paņem, izvēlies ~ sastāvdaļas, piezvani uz Metaleks…
Manējo kompi pārkomplektēja puisis vārdā (laikam) Mareks, ātri, profesionāli, zināja par ko runā
Viss sakarīgi, čikiniekā, tikai savu Quadro FX570 karti gan gaidīju 2x ned no Somijas 😀
P.S Nedomāju ka īpaši ietaupīsi salīdzinājumā ar vairumtirdziecības bāzēm
Memorex – tikai Samsung HDD neiesaki! WD Caviar ir supp, pašam tādi.
Ja nezini tad paklusē, spinpoint sērija ir pawneri ;), tāpat kā WD.
Kāds var ar faktiem paskaidrot kapēc Samsungs esot tāds slikts? :ooo:
vai tiešām ir Liepāja ir izredzētā pilsēta kurā atnāk tikai brāķa partijas? jo pārsvarā jau kompjus ir pirkuši tieši Liepājā, izņemot manējos, ko pērku tikai Rīgā.
Preses relīzes