Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Par pogu augšā [Pievienojies mums]
elvisburdajs –> Jūsu pieprasītais Temats vai Ziņojums, diemžēl, neeksistē <-- interesanti ka es tur kautko varu apspriest? :) Tāpēc jau teicu, ka nezinu īsti kur un kā varu pieteikt bug-reportu! :P Nezinu vai kā maybe tas ir vēlviens bugs, ka man parādās tavā iedotajā linkā tāda frāze! :D
1) Tas links eksistē, bet diemžēl Tu to nevari apskatīt, jo šis links ved uz topiku, kurš atrodas rakstu autoru forumā.
Esi laipni aicināts pievienoties notepad.lv rakstu autoriem – tad arī Tev būs pieeja pie šī foruma.
2) Par visiem bugiem vari ziņot personiski man un pārējiem adminiem (foxsk8 un samurajam). Ar lapas kodēšanu un to fix nodarbojas foxsk8, tāpēc, ja tas saistīts ar to, tad raksti jau pa taisno viņam.
Es labprāt palīdzēšu tik tālu cik vien varu, ja ir kādas problēmas vai nesaskaņas (kaut vai ar administrāciju), tad raksti kaut vai man.
Ja netiec klāt portālam, tad vari mani uzmeklēt arī caur e-pastu, kas atrodams šeit:
P.S. – Atbildu vienmēr visiem, bet varu neatbildet tajā pašā dienā,
3) Jautājumus par portālu var uzdot arī šeit:
—
Atbilde uz tavu sākotnējo jautājumu par “Pievienojies mums” => par to jau ir runāts adminu forumā un ceru,ka uz v3 tas tiks novākts no redzes loka lietotājiem, kuri ir pieteikušies sistēmā.
Nesapratu par to video pievienošanu – kur tu ko spied?
Aizraksti ziņu par palīdzēšanu kodēšanā – mums koderi noderētu, jo visi pazuduši..
Par rakstiem – kad uzraksti ko jaunu, tad vari jau pārpublicēt arī šeit + norādit apakšā savu lapu.
1) Tas links eksistē, bet diemžēl Tu to nevari apskatīt, jo šis links ved uz topiku, kurš atrodas rakstu autoru forumā.
Esi laipni aicināts pievienoties notepad.lv rakstu autoriem – tad arī Tev būs pieeja pie šī foruma.
Tad tur tas suns aprakts! 😀 Tādā gadījumā atvainojos ka iespamoju! ;.
Preses relīzes