Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Sludinājumi › PĀRDOD HUAWEI E220 mobilo modemu (Piesaistīts LMT)
strada LMT tikla.. ..
strada gan ar portativo gan stacionaro datoru, universalais variants.
cena 40ls
Zvani 22184395 (Bite)
vai suti
e-meil
vai raxti sheit!
Nu ir cilveki, kas negrib slegt ligumu ar LMT par mazcenas ierici, jo ja lauž ligumu viņiem pec tam soda nauda jamaxa ja nemaldos, tad kautkadi 60Ls…. :duno:
p.s. vari pirkt pa 9Ls kada LMT veikala, slegt ligumu uz 24 mēn! :suck:
Samurajs pec tam kad nopirksiet iemacis, ka pārrakstīt to! :win:
Un tu samurajam tad 25% no peļņas!
Nu kādus 20 sant jau varētu atsviest! :money:
Edit: Atdevu.
Es pa 50Ls atdodu hujavei e220, kas strādā visos tīklos 😀
:hmz: pa 50 ls tu nevis atdod, bet gan PÄ€RDOD!!!!!!!
Es pa 50Ls atdodu hujavei e220, kas strādā visos tīklos 😀
Edit: Atdevu.
Tu labāk saved savu kantori kārtība! Visu dienu nestrādā domains jebītīt! Kas man vilka uz to kāntori :grr:
Diez vai modems vainīgs, pavēro 3g signālu mobīlajā, vai tik nav darba novietojuma vaina…..
Man tāds modems strādā nevainojami netālu no torņa, bet kad esmu Rīgas bedrē, tad tieši tāpat kā tev tur iet ta ir, ta nav, ta pa pusei ir…..
šitas sūds man darbā, neiesaku ņemt. Tad viņš ķer tikai EDGE , tad tikai WCDMA, un dažreiz HSDPA. Tad tas tīkls ir tad nav.
Lieta sleepjas tajaa, ka pie properities var nomainiit iespeeju lai njem tikai 3g un tad visu laiku ir 3g atrums nevis tikai edge 🙂
Būtu jau labi, ja viss būtu tik vienkārši. Bet, ja signāls vājš, tad ar tādu atķeksējumu nebūs vispār nekā…
atels 🙂
Būtu jau labi, ja viss būtu tik vienkārši. Bet, ja signāls vājš, tad ar tādu atķeksējumu nebūs vispār nekā…
iet runa ja riigaa izmanto!
jo ja tev uzstaadiits 3G prefered, tad vinjam gandriiz vnm buuus tikai edge aatrums, bet ja uzstaada 3G only, tad arii aatrums normaals! :die:
Kurā vietā var uzlikt tos properties ? Jo es atrodos Rīgā un man visi signāli ir vairāk par 90%, tikai visu laiku maina tos veidus. Man ir proga Mobile Partner, caur to kaut kā var ? Jo ar to Edge vispār nav iespējams kaut ko darīt.
atver valjaa mobility partner, augshaa buus options laikam, tad ej lejaa netvork, vai kas taads un tad varees tur mainiit…. man vnk taa proga vairs nav uzinstaleeta nevaru taa ritiigi izskaidrot! 🙂
Preses relīzes