Download WinSetupFromUSB-0.1.1.exe
P.S Ja liksi XP, tad visticamāk ka, lai ieinstallētu XP, tev BIOSā vajadzēs izslēgt AHCI vai pārslēgt SATA MODE uz IDE, (kā kuram modelim, varbūt nevajadzēs nemaz, ja installācija neies, metīsies zils logs vai kā tā – nozīmē, ka vajag slēgt) . Vai arī vari izmantojot nLite, ieintegrēt SATA draiverus un pēc tam cept USB čipā.
P.S. Man personīgi tās visas pārslēgšanas liekas līku roku pazīme 🙂
Evers tu pats kaut reizi esi instalējis winxp? 😀 Kādi vēl zili logi, setups izmet ka neatrod cietuci un viss.
P.S. Man personīgi tās visas pārslēgšanas liekas līku roku pazīme 🙂
Starp citu, zili logi lec gan dažos gadījumos.
Kādi vēl zili logi, setups izmet ka neatrod cietuci un viss.
Kā kurā gadījumā. Man ir bijis gan bsod, gan vienkārši neatrasts hdd.
Bet pirms visu to uzsāc, noskaidro, vai maz XP uz sava vari uzlikt, respektīvi, vai ir pieejami draiveri.
Nevajadzētuneies
Draiverus dažiem modeļiem sameklēt nav nemaz tik viegli, kā liekas sākumā, ja ne neiespējami.
WerNeo – a kur es teicu ka IR problēmas? Nevajadzētuneies
Draiverus dažiem modeļiem sameklēt nav nemaz tik viegli, kā liekas sākumā, ja ne neiespējami.
Jā, ir modeļi, kam grūti sameklēt draiverus, tas tiesa. Bet nesaprotu datoriķus, kas saka, ka nav iespējams uzlikt.. Apmēram: “vai maz XP uz sava vari uzlikt, respektīvi, vai ir pieejami draiveri”
Draiveri ir pieejami katram. Tikai, vai māk ieraudzīt pareizos draiverus, cits jautājums. 🙂 Tas nav uzbrauciens Tev. Ticu, ka Tu arī zināsi atrast. Tomēr nav pareizi citiem stāstīt, ka uz kāda mūsdienu laptopa nav iespējams uzlikt XP.
specifikācijā redzamais produkts var atšķirties no tā ko nopirks
Vaig tik googlē uzsist kādai čipsetei vajag un atradīsies. Daudz noderīga var atrast iekš
Preses relīzes