Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Humors un Joki › Pasaules valdnieks
Tiem, kas nezin:
Tiesa, pa dienām/pēcpusdienām vairs pa centru neesmu manāms, varbūt tāpēc.
Pateikšu priekšā => autisms rada brīnumus, bet līdz ar to tev atņem parasta cilvēka dzīvi.
Piemēram, šajā gadījumā, nav man nekādas daļas, ne onku redzējis, ne dzirdējis, vienīgi savā mājvietā topiku izlasījis.
Sors pa uzbraucienu.
P.S. Kas piekrīt manam izteikumam, lai met +1
Varbūt citiem, tas liksies dīvaini, bet esmu daudz pētījis šitos fenomenus (vai kā viņtur), un lietas, ko esmu izsecinājis, ir vnk grandiozas (vismaz man) 🙂
P.s. fox zina par ko es runāju 😀 un vsp nedomāju, ka tas vecis sirgtu ar autismu. :>
Kā autismu es minēju vienu no variantiem, jo kā minēju, ne dzirdējis, ne redzējis, izdaru “wonderking” secinājumus 🙂
TB Mr.Death uztaisi jaunu tēmu par mūsu lietu 🙂 Būtu interesanti paklausīties visus šos stāstus, kas atttiektos uz tēmu. Man jau būtu kur izlikt 🙂
2) Savārstījums no n-to reliģiju “reklāmas bukletiem” neliecina par gudrību, tikai par to, ka viņš savulaik ir daudz lasījis.
3) Klīniskā nāve var izsaukt smadzeņu daļu atrofiju, tas var izskaidrot to plānprātību, lai gan viņa vecumā nevajag arī to klīnisko nāvi.
Pēc tava bazara secinot esmu plānprātiņš.
Pats aizej taja “klin nāve” vai tamlīdzīgā stadijā, domas tev mainīsies.
Par tavu komentāru es jau Mr.Death teicu, lai taisa jaunu topiku gaisā, tur atklāsies grandiozi secinājumi, par visām šitām lietām.
P.S. Es secinājumus ņemu verā no drauga, nevis no X interneta savārstijumiem.
Tavas tiesības – ko gribi, to secini.
Jā, ja smadzenes ir daļēji disablētas, tad domas mainās.
Galvenais klupšanas akmens tajos video ir kristietības piesaukšanas komplektā ar nacismu. Pārbaudes akmens. Ja redzi šādu kombināciju, tad diagnoze tālu nav jāmeklē. (Arī atsevišķi – gan kristietība, gan nacisms ir liela problēma, bet komplektā – shut down.)
Neticu. Paļaujos tikai uz sevi, kā droši te daudzums notepadiešu.
Reliģiju nekad neesmu atbalstījis, nedz nosodījis.
Kristīts esmu, bet tas manu nostāju nemaina.
P.S. Viegli atbildēt uz 4/2 domu. Hmz.
Un kas notiks, ja kāds
“Tavas tiesības – ko gribi, to secini.” rīkosies pēc tiem secinājumiem, ibiem, ne manis, ne tevis te vairs nebūtu. Tiesības ir, bet ne šajā topikā.
Nē, neesmu.
-> foxsk8
Ja jau saproti, ka reliģija ir pasaciņas maziem bērniem, tad ko oponē?
-> Morpheus
Nē, neesmu.
Tad beidz uzvesties kā tāds 🙂
Tad jau es tevi oponēju, tu tici dieva “visām lietām”??? Vai arī netici?
Ja tici, pret manu viedokli, ja netici, tad ar mani. Hmz. Š eit nostrādātu godīgums, nevis katras tēmas buļu “š” teksts. Ir ko padomāt ne 🙂
Š ādi mes varam +1; – 1 mužīgi.
Preses relīzes