Pasaules valdnieks

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Humors un Joki Pasaules valdnieks

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 36 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    ob1
    Participant

Morpheus, es tā neuzvedos. Ja Tev tā liekas, tad problēma ir tavā interpretācijā nevis manā uzvedībā.

Fox:

Nē, bērnu pasaciņām sen vairs neticu.

Anonīms
    Neaktīvs

ob1 -1

foxsk8 -1

Kuru krata, tic else netic elseif… Es ne ticu, ne neticu, es vienkārši nebāžu savu, pret galaktikas mērogiem, mikroba degunu tur kur man nav nekādas jegas ne saprašanas, un ieteiktu arī jums, cienītie, to nedarīt 🙂 Katram gadijumam, ja nu tiešām kāds izdomās sazibenot jums stakļus par izrunāšanos :>

ob1
    Participant

Tad klusē un baidies. 😀

Anonīms
    Neaktīvs

Š itais laikam dzīvē neko citu par moni un barokļa veņķiku nav redzējis :> Un kurš galu galā tev vai kādam citam devis tiesības spriest/apstrīdēt/ņirgāties par cita cilvēka uzskatiem? Tu esi pierādijis, ka VV ir slims, autisks, vecuma plānprātīgs? Ka tik neiznāk ka viņš ir labu gabalu gudraks par tevi, or else, ka tik neiznāk, ka patiesībā tie kurus mēs “normālie” uzskatām par muļķiem patiesībā klusībā telepatiski nesarunājas viens ar otru un neņirgājas, ko mēs te dauņi skraidam apkārt ar savām sīkajām problēmām 🙂 Ne tu tiesnesis ne tu soģis, butu labi ja tu spētu to apzināties un prast kaunu gan pret vecāku cilveku gan pret citiem 🙂

Tā mēs te ar tevi or kkadu citu tauru varam pagvelzt visadas stulbibas un iebazt kattreiz viens otru maisā, bet nevajag bāazt purnus tur kur nu tiešām to nevajag darīt :>

ob1
    Participant

Morpheus wrote:

Un kurš galu galā tev vai kādam citam devis tiesības spriest/apstrīdēt par cita cilvēka uzskatiem?

Tādas tiesības ir ierakstītas satversmē.

Morpheus wrote:

prast kaunu gan pret vecāku cilveku

Tas ir labi, ka Tev ir cieņa pret vecākiem cilvēkiem. Bet navajag taču pārspīlēt.

Anonīms
    Neaktīvs

ob1 wrote:

Tādas tiesības ir ieraktītas satversmē.

Nu ja citē tad citē teikumu pilnā sastāvā, ne kko izgraizi 🙂 Satversmē ir arī tāda lieta kā

Quote:

Džekam jumts aizbraucis visai tālu. Uz neatgriešanos.

Nav gudrs. Slims.

1) Tas vecis nav autisks. Viņš sirgst ar vecuma plānprātību.

2) Savārstījums no n-to reliģiju “reklāmas bukletiem” neliecina par gudrību, tikai par to, ka viņš savulaik ir daudz lasījis.

3) Klīniskā nāve var izsaukt smadzeņu daļu atrofiju, tas var izskaidrot to plānprātību, lai gan viņa vecumā nevajag arī to klīnisko nāvi.

Likums par personas goda un cieņas aizskāršanu.

Vienīgais, bet vislielākais fail ir tas, ka es pats personigi esmu saticis un runājis ar šo cilvēku, un tas ko tu te savervelēji ir tik pat tālu no patiesības kā tavas rozā apakšbikses 🙂

ob1
    Participant

1) Ja domā, ka esmu kādu aizskāris, Tev ir tiesības iesūdzēt mani tiesā. Nopieti – iesūdzi. Būs jautra izklaide.

2) “vislielākais fail ir tas, ka es pats personigi esmu saticis un runājis ar šo cilvēku” – kā saprast šo?

3) Man nav rozā apkšbikses.

Anonīms
    Neaktīvs

Ak jeel…

Crow
    Participant

Intardnets kaut kāds, šodien puspasaulei jumts aizbraucis… Robert, tevi vajadzētu ar koku pamācīt… nu bet “don’t beat a dead horse” 😀

Anonīms
    Neaktīvs

Kad un kur gribi pavicināt to koku? Esmu ar mieru, nu nopietni, atnāc, iedosu tev pa to tauri vienreiz un iavērsies uz ilgiem laikiem :>

ob1
    Participant

Nu un tagad sākas reāli draudi saistīti ar miesas bojājumiem. Tur nevajag nevienu iesūdzēt – pietiek ar iesniegumu policijā un sākas kriminālatbildība.

Jā, tie religiskie fanātiķi ir īpaša tauta…

P.S. Morpheus, nomaini parakstu. Š obrīd Tu vērsies pret citu cilvēku reliģisko pārliecību. Tā arī ir krimināli sodāma lieta.

Anonīms
    Neaktīvs

Ill give $1 000 000 to man, which will invent sistem, that allows to stab people ower internet :>

samurajs
    Participant

ob1 – Morpheus jau ir ietupināts uz nedēļu-divām vismaz 😀

Aldis
    Participant

Vsp.. onka sakarigaks par dazhiem labiem sheit.. 😀

DeRoberts
    Participant

Kada neveiksme :>

drunk_lizard
    Participant

patiesiibaa topika varonis un tampondzjeks ir stipri liidziigi :>

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 36 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā