Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Humors un Joki › Pasaules valdnieks
Fox:
Nē, bērnu pasaciņām sen vairs neticu.
foxsk8 -1
Kuru krata, tic else netic elseif… Es ne ticu, ne neticu, es vienkārši nebāžu savu, pret galaktikas mērogiem, mikroba degunu tur kur man nav nekādas jegas ne saprašanas, un ieteiktu arī jums, cienītie, to nedarīt 🙂 Katram gadijumam, ja nu tiešām kāds izdomās sazibenot jums stakļus par izrunāšanos :>
Tā mēs te ar tevi or kkadu citu tauru varam pagvelzt visadas stulbibas un iebazt kattreiz viens otru maisā, bet nevajag bāazt purnus tur kur nu tiešām to nevajag darīt :>
Un kurš galu galā tev vai kādam citam devis tiesības spriest/apstrīdēt par cita cilvēka uzskatiem?
Tādas tiesības ir ierakstītas satversmē.
prast kaunu gan pret vecāku cilveku
Tas ir labi, ka Tev ir cieņa pret vecākiem cilvēkiem. Bet navajag taču pārspīlēt.
Tādas tiesības ir ieraktītas satversmē.
Nu ja citē tad citē teikumu pilnā sastāvā, ne kko izgraizi 🙂 Satversmē ir arī tāda lieta kā
Džekam jumts aizbraucis visai tālu. Uz neatgriešanos.
Nav gudrs. Slims.
1) Tas vecis nav autisks. Viņš sirgst ar vecuma plānprātību.
2) Savārstījums no n-to reliģiju “reklāmas bukletiem” neliecina par gudrību, tikai par to, ka viņš savulaik ir daudz lasījis.
3) Klīniskā nāve var izsaukt smadzeņu daļu atrofiju, tas var izskaidrot to plānprātību, lai gan viņa vecumā nevajag arī to klīnisko nāvi.
Likums par personas goda un cieņas aizskāršanu.
Vienīgais, bet vislielākais fail ir tas, ka es pats personigi esmu saticis un runājis ar šo cilvēku, un tas ko tu te savervelēji ir tik pat tālu no patiesības kā tavas rozā apakšbikses 🙂
2) “vislielākais fail ir tas, ka es pats personigi esmu saticis un runājis ar šo cilvēku” – kā saprast šo?
3) Man nav rozā apkšbikses.
Jā, tie religiskie fanātiķi ir īpaša tauta…
P.S. Morpheus, nomaini parakstu. Š obrīd Tu vērsies pret citu cilvēku reliģisko pārliecību. Tā arī ir krimināli sodāma lieta.
Preses relīzes