Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › pazuda HP pavilionam wireless
no sākuma domāju, ka k-kas nodedzis, bet tad viņ š šādi periodiski neparādītos..
ir kādi padomi? paldies.
labojums: kursh wins? 😀
xp.. kas gan cits? 😀
Nu, pasaulē ir vēl simtiem citu os, jautājums “kas gan cits” ir vēl stulbāks, ņemot vērā, ka veikalos 6000šie pavilioni tagad parasti figurē ar OEM Vistu.
Jautājums – kā ar signālu tajāvietā? Manam DV6000 dažkārt pēc ļoti vāja signāla mēdz wireless vairs nedarboties arī pēc tam tiekot pie normāla signāla. Tiesa gan, uz linux tas nenotiek, tā kā drīzāk Vistas gļuks.
Tātad, īsa atbilde no manas puses būtu – problēmas šajā gadījumā visdrīzāk nav ar software, bet gan ar hardware, kas acīmredzot ir tipiska paviljona problēma.
Risinājums, cik atceros bija restarts – dažreiz pēc tā wireless karte atkal parādījās, dažreiz nē… tad kad atdod galus laptops vispār – nes uz garantiju…
mad, neiet runa par to ka nespēj pieslēgties kādam tīklam, man tā wireless vienkārši nav – ne network connections, kā arī devace managerī un wireless assistant.
marr, man katru reizi ir problēmas ar datora ieslēgšanu, agrāk pašam visu laiku poga bij jāspaida, tagad viņ š pats slēdzas iekšā, ārā, kamēr ieslēdzas, problēmu nebij, tās sākās tikai pēc gada :/ restartējot wireless neparādās, tik palieku ~5 min bez datora 😀 vienk nodomāju ka vaina ir softwarā, jo viendien tomēr viņ š parādijās, taāu pēc īsa mirkļa pazuda atkal.. viss ko varu pateikt: nepērciet pavilionus.
ps: man garantija nav :/
tur ~30 min.
pilniigi
Preses relīzes