Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › peerku kompi
kaadu os likt? gribeetos vista ultimate bet tas pa saaliitu 300 lati varbuut kaadu citu no vistas saimes?
luudzu pasakiet ja vajadzeetu kaut ko pamainiit un pasakiet kaut ko par ventilaatoriem vai man vini vel ir vajadziigi cik daudz un kaadus paldies.
Var gadīties problēmas ar barošanu, ar tiem 500W šoreiz var būt par maz.
Ieteiktu padomāt par alternatīvu ventilatoru videokartei, klusāku un labāku. Var arī kaut ko no Zalaman.
man cieto disku lielu nevajag jo man ir tagad divi cietie pa 200 GB kurus es taisos piesleegt ar “aareejo cieto disku lasiitaaju” (man teica ka taads esot kuru caur USB piesleegt varot.) gribeetos arii pa sho lietu kko dzirdeet.
Video kartes dzeseetaajs varbuut shitas?
es iisti nezinu vai tos dzeseetaajus varees pielikt vai nebuus pa lielu vai pa mazu hz?
Jautājums:
1. Kāpēc tu gribi ieekonomēt uz HDD, ja korpusu un MB ņem tādus zvērus?
2. Ko tu ar to PC taisies darīt? Ieteiktu kādu laiku pagaidīt, kamēr daļas būs lētākas.
Mans variants būtu šāds.
Protams, te var šis tas lieks būt, ja sev ņemtu jaudīgāku PC, tad šāda apmēram izskatītos mana konfigurācija. OS vismaz vēl uz gadu būs Win XP.
Protams, video karte man pašreiz nav vajadzīga, jo spēles es nespēlēju, pietiktu ar kādu mazu, iekš video kartēm īpaši nespecializējos, jo visu mūžu PC man ir darbarīks.
taa tehnika tik aatri attiistaas ka es kompi gribu uz ilgterminu nemt man vecaa kaste bija 5 gadus
es uz HDD ekonomeeju jo man jau ir divi ceitie ATA un SATA abi pa 200 GB kurus taisos piesleegt pie jaunaas kastes ar aareejo cieto disku lasiitaaju (teica ka taads esot) caur USB.
700-800 lati ir pielaujamais budzets
Vēl vari mēģināt sastelēt no lietotām daļām, jo drīz klajā nāks jaunās videnes, tas nositis cenu pašreizējām top kartēm. Piemēram, eoz 8800GTS 320MB tiek tirgota par 70 ls.
Ja pērc kompi tikai spēlēm, var apsvērt ideju iegādāties konsoli, par ~700ls tev sanāks gan konsole, gan normāls TV pie kura spēlēt.
ok paldies taapat
2. man arī šķiet ka 500w var būt pa maz baroklim
3. operatīvo labāk pērc 4x 1GB nevis 2x 2GB
+ 1 gab., Chieftec, CH-01B-B-SL-OP MIDITOWER BLACK/SILVER
+ 1 gab., Intel, Xeon Quad Core X3360 2830/1333/12M S775
+ 1 gab., Intel, DX38BT DDR3
+ 2 gab., OCZ, 2048MB, DDRIII 1333MHz, Kit Of 2, CL 9-9-9-26, Gold
+ 1 gab., EVGA, GeForce 9800GX2, 1024MB, 512bit, HDTV, HDCP, SLI
+ 2 gab., Samsung, SpinPoint F1, 1000GB, 32MB, SATAII
+ 1 gab., LITE ON, DVD+/-RW DL, RAM, LightScribe, SATA, Black
+ 1 gab., Chieftec, 750W PFC + 1 gab., Q-Tec, 220V Power Cord – 1.8m
metaleks.lv
Vai šīs detaļas iet kopā? Man atsūtija šādu komplektāciju.
Samsung cietie jūk daudzreiz biežāk nekā citu firmu, es neņemtu tādus. Iesaku pārbaudītas vērtības: Maxtor, Seagate, WD utml. Īpaši svarīgu datu glabāšanai (ja tādi būs) ieteicu vienu Raptor uzlikt.
Ja baroklis labs un kastē vietas daudz, labāk vairākus mazākus HDD salikt. Tad crash gadījumā nezaudēsi tik daudz datu. Noteikti gan papildus cooleri vajadzēs ja pulkāki HDD.
Bet HDD nedrīkst nojukt, vismaz pēkšņi ne. Tā var būt traģēdija vienam otram.
Ja paliek par maz vietas – gudrāk varbūt karināt klāt pieliekamos HDD?
Preses relīzes