Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Sludinājumi › Pērku beigtu portatīvo.
Var piedāvāt arī citus ražotājus, ne tikai HP.
P.S.
Var jau būt arī dzīvs, bet ļoti lēts.
Man te vienu atnesa uz remontu, tam māte ir aizgājusi pie tēviem, ir doma varbūt kādam ir nosprādzis displejs, bet māte dzīva.
ebayā kaut kas ir, bet vairākums nesūta uz Latviju.. :/
tiesa, mani ieintresēja kā Tu centīsies iedabūt cita modeļa māti taj klienta datorā? 😀 man zināmam cilvēkam arī pavisam nesen atsprāga māte no līdzīgas sērijas datora..
Nē, es netaisos to māti pārnest. Es tajā beigtajā kompī (ar dzīvu māti) salikšu visu dzīvo no šitā.
Jā, un bieži vien servisos nodiagnosticē, ka beigta māte, bet patiesībā vaina ir kaut kur citur. Varbūt man paveiksies 🙂
-> Wuu
Viena daļa no mātes pārogļojusies – tur kur barošana nāk iekšā. (kaķis esot pa nakti apgāzis puķu vāzi, kas stāvēja blakus tam kompim…) (hmm, būs jāiesaka notebuku ražotājiem, lai taisa tiem notebukiem drenāžas sistēmu, kur liekajam ūdenim aiztecēt, nav pirmais tāds kompis)
Vieglak nav hermetisku pc uztaisit ? ^^
Pat vienreiz nepareizi salodēju uz īso
bet nevar viņ us dabūt lēti gan, nopērkot divus bojātus datorus būs vien tādas pašas izmaksas kā lietotam, strādājošam datoram. cita lieta ja dators tev pašam ir beigts & piepirkt tam donoru, vai vajadzīgo detaļu.. pārsvarā cilvēki meklē datorus ar sistiem monitoriem un tos nomaina..
Wuu, kādu laiku atpakaļ bija darīšana ar viskija aplietu dell inspirion – aizgāja pa pieskari tik pāris āipi, tos viens ļoti izveicīgs lodētājs pārlodēja & dators aizgāja 😉
Preses relīzes