Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › PHPBB › Phpbb3 forumā nav iespējams rediģēt ziņojumus
p.s. Pogas citēt arī nav
Varbut vaina ir skinaa, nav noraditas podzinas.
Probleema,vismaz kas man radas:
phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/ucp/ucp_prefs.php on line 107: Invalid argument supplied for foreach()
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/ucp/ucp_prefs.php on line 117: array_keys() [function.array-keys]: The first argument should be an array
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/ucp/ucp_prefs.php on line 117: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument
Kaspars, tas ir es – nepretendē uz phpbb dieva lomu Latvijā. Pats lietoju mazu phpbb2 instalāciju un pāriet uz versiju3 netaisos. Par šo kļūdu mani viens sakontaktēja, bet man nav laika ar to ņemties.
Ja ir kāds lietotājs kas to ir izlabojis – atsūtiet failu vai daļu no faila. Ielikšu atsauci failā, ka esat tas varonis, kas atķirībā no 1000 citiem lietotājiem Latviskajā Garā nolēma neturēt sveci zem pūra, bet padalīties ar citiem neko neprasot pretī.(!)
P.S. Pie “oficiaalaas versijas” ir pierakstiits tikai viens mazs vardinjsh versija: test. 😉
Kaspars,
phpbb.lv
Nosodīt, protams, nosodīšu katru nīdētāju, kurš māk un prot k-ko izlabot tulkojumā, bet sēž kā partizāns un tik k-kur iekakā ka redz esot slikts šis un slikts tas – izlabo un atsūti – epasta adrese visur pieejama! :/
Phpbb interesenti var arī palasīt šo:
P.S. Sagrābjos tik daudz, ka panest nevaru.
Paskaties arī “phpbb raksti” – saka, ka nav tāda foruma.
Visiem interesentiem – oficiālajā lapā ir ielikta pa
Par phpbb ajax fīčām varu piekrist, ka ir ļoti grūti. Tagad pats esmu izstrādājis testa versiju ajax online useriem, neatbildētiem ziņojumiem, tagad vēl vajadzētu tikai vēstules vēl izveidot. Lietoju mootools. Š eit varam uzmest aci:
testa lapa, kurā atjaunojās online user bloks un neatbildēto ziņojumu bloks. Pagaidām tas viss ir tikai testa variantā.
P.S. Par tiem phpbb rakstiem ir tā, ka visu foruma saturu sākumā esmu rakstījis ar roku, jo neizdevās man viņu sadalīt kollonās automātiski. Tagad tas man ir izdevies iekš V3. Ar laiku būs jāpublicē savas modifikācijas, lai citi ar varētu šo to uzlabot saviem forumiem.
Preses relīzes