Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › PHPBB › PhPbb3 modi forumam
Paldies jau iepriekš!
P.s Priecīgus Ziemassvētkus visiem :party:
Ar cieņu Lords
Autoram: phpbb mājaslapā modus skatījies? Ja tur nav, tad phpbbhacks.com toč jābūt…
Paraugu var paņemt no phpbb2 un izpētīt, kā tur viss ir veidots, mēģināt saprast, un to visu salikt, testēt, piekodēt uz phpbb3. Tas mods tika iedots kā paraugs.
Protams, var jau meklēt youtube modu priekš phpbb3:
Kaut vai piemēram šeit:
Nav folderis kurā viss ir ieksā – tad es to iemetu un wuallāaa vis siet – es takš nemāku kodēt – man nesanāks!
Labi, vakarā pameklēšu kādu modu priekš tevis, bet pašam gan šodien prāts nenesas vēl apaci instalēt un mēģināt kautko priekš tevis uztaisīt… ja būs, būs, ja ne, tad ne…
Rezultats;
Pukstu uz tiem, kas grib, lai iebaro kodu, atdod, iedod, etc.
P.S. – Materiālisti strādā pat svētkos, taka ja jums ir svētki, pārējiem ņiibjot 😀 (Neapvainojās tikai) Vienmēr esmu runājis tā, ka es tikai pats saprotu, ko esmu pateicis, taka, no foxsk8 jāmāk info izsīst 🙂
P.S. Nr. 2 – no foxsk8 jāmāk info izsīst jau stilistiski nepareizi uzrakstīts 😀 Kaut vai C levels iekš VD EX dabots.
Podziņas grūti templeitā salikt?
P.S. beztam, ir lietas, ko nevar vai ir ļoti grūti atrast gūglē (parasti problēmas ar dzelžiem utt.). Priekštam arī šie forumi paredzēti. Š itādiem, kā tev, jautājumiem es tiešām domāju, ka šādos forumos nav vietas.
Vislabākais, kas šādās reizēs noder, nedaudz teorija, sākuma skripti, un visbeidzot vajag pašam testēt, kodēt, uzlabot un vēlreiz testēt līdz kamēr viss liekas apmierinoši. Es šādi pats parasti veidoju lietas, par kurām nav tik laba saprašana, beigās ar pāris stundu kodēšanu testēšanu iegūstu vēlamo rezultātu.
Preses relīzes