Sākumlapa › Forumi › Hardware › Video un Audio › Pirkt vai nē?
Būs normāla skaņa? Svarīgs ir gan skaļums, gan arī kvalitāte.
Nu tām Modecom tumbiņām, kas man – tomēr ir 3-joslu sistēma, tas dod daudz, tā bedre starp basu un vidējiem tad nav tik dziļa. Protams, kam vajag profesionālo DJ kvalitāti – tādas mantiņas nederēs.
P.S Par manaam drukas un rakstiibas kljuudaam – paskaties datumu. 😀
Bet nu šā vai tā tas ir lētais gals – 30 Ls un “gan skaļums, gan arī kvalitāte” kopā diez ko labi neiet…
quizzical. Kāpēc tāda pārliecība, ka Creative ir labākās tumbas? Tāpēc, ka viņas ir tev? 😀
😀 Droshi vien ka ta arī ir! 😀 pievērs uzmanību datumam kurā raxtiju (svineju gan līgo, gan jāņus). Pats nakamajaa dienaa ienaacu paluuret ko esmu uzraxtijis jo atcereejos ka kkas taads bija 😀 Protams, letas creative un dargas logitech vai otraadaak, tad cena izshkjirs kvalitaati. Tas ir tas pats kas saakt diskuteet kas labaaks intel vai AMD 🙂
P.S. Personiigi es dodu priekshroku Creative
msh tak beidz dzert..nu NAV taas paareejaas kas ir aarpus lielas naudas summas suudiigas(vnk debiils stereotips ka viss kas ir daargaaks ir labaaks – patiesiibaa ir taa ka tikai tas kas der tev ir tev labaaks nevis kaiminjam un ne tikai taapeec bet vsp) un vsp ja juus skanjas kvalitaati meerat basos tad ejat ..
Es nedzeru, jo man patīk braukt ar mašīnu 😀 Vispār būtu interesanti salīdzināt viena paziņas kaut kādus creative pļurņikus, kas maksāja tuvu sotam, ar manām S-90, kuras kopā ar pastūzi maksātu bik lētāk 🙂 Es, protams, ticu, ka jamam tur “bum bum” būs izteiktāk – S-90 uz agresīviem basiem, ar kuriem mūsdienu pops un popreps rēķinās, vienkārši nav spējīgas, bet varbūt tā ir labāk… Vismaz klausoties roku basģitāras skan kā pienākas, nevis kā izteikts rūciens 🙂
Preses relīzes