Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Portatīvā datora izvēle
Labāk?
Bet nu +1, iesaku paskatīties tur kādu lietotu – nenožēlosi, čalis sakarīgs un kompji arī.
Divi gudrākie audzēkņi starp visām reģiona dauņu skolām.
Tas var būt saremontēts kompis, saremontēts darbagalds, vai kautvai sētas saslaucīšana.
Un par ko tu, gnīda parazītiskā, saņem naudu?
Par portatīvajiem kā tādiem, jā, vienīgais portatīvā datora pluss ir portatīvums + aķis = UPS. That”s it. Veiktspējas ziņā ekvivalenu desktop (grīdtop 🙂 ) kasti var salasīt krietni izdevīgāk.
SSD – viennozīmīgi jā. Kaut vai nopirkt atsevišķi un nomainīt. Ä€trdarbības stūrakmens. Pat Celeron nīkuļi kļūst lietojami. Tad, vienīgais, jāpadomā par ārēju HDD datu blāķu glabāšanai, ja piemīt vākšanas mānija (man piemīt).
Vajadzības “Internetam un ofisam” izklausās, ka var ieekonomēt uz Win licenci. Ja nav īpašu attiecību ar MS Office, es pat ieteiktu kādu relatīvi muļķudrošu, komandrindas analfabētu (kā es) linux ar GUI, kaut vai to pašu Linux Mint. Facebook, Youtube un mp3 dzenāšanai vairāk kā pietiekami. Tur komplektā by default nāk Libre Office. Te vajadzētu pietikt arī ar 4 GB RAM.
Preses relīzes