Viss it kā ok, bet pēc skata jau instalācijas sākumposmā vizuāli kaut kas nebij ok saistībā ar grafiku (domāju, ka pēc uzintalēšanas vai updeitiem tas atrisināsies, līdzīgi kā tas ir ar windows OS).
Pēc instalācijas bez izmaiņām, cerēju uz updeitiem… Tieši izleca lodziņš saistībā ar nvidia kartes draiveriem, kurus piedāvāja lejupielādēt un aktivizēt. No četriem piedāvātajiem izvēlējos tos, ko rekomendē pati OS. Tālāk novilku arī pārējos pieejamos updeitus, kas ar TELE2 mobilo internetu bija ļoti garš process……….
Pēc restarta BEZ izmaiņām, vēl jo vairāk tagad man vispār netiek rādīta nedz augšējā, nedz arī apakšējā “rīku” josla, kuras pirms updeitiem tika attēlotas sakropļotas video driveru dēļ. Paspaidot Home ikonu, paslēgājot mapes OS vienkārši nokarās. Instalēt jaunus draiverus neļauj, saka, ka nav administratora tiesību (kārtējais WTF!?)
Nezinu kur tieši esmu tik briesmīgi lažu nolaidis, ka iesācējam draudzīgāko Linux neesmu mācējis uzlikt… :S
sudo nvidia-xconfig
Tad atver System->Administration->AdditionalDrivers un testē kādu no nerekomendētajiem draiveriem.
piwchix, man nav nekāds login screen, laikam tāpēc, ka pie intalācijas ievadot paroli atķeksēju, lai automātiski ielogojas. :S
Puppy, Debian XFCE/LXDE, Chrunchbang, pretty much jebkura mazjaudas ose. Bet nejau G3 bloats.
Preses relīzes