problema ar win7 beat.

Sākumlapa Forumi Software Windows problema ar win7 beat.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 23 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    krisis32
    Participant

Problema ar win 7 6800 beat.

Ieinstalleju , bet visas vecas programas neuzrada. 🙁 Ka piemeram skype uc.

Kads ieteikums vai padoms ka visas dabut back?

C dika ir 50gb aizpilditi , bet kad ieju vinja tur ir tikai 13 mapes un tas pasas windowsam. Visas kopa sver – 5gb.

krisis32
    Participant

atklaju tikko ka ari visis downloadi pazudusi. nesaprotu ko darit!

HELP ME ;(

Sid
    Participant

Mļe, pirmajā brīdī man nemaz nedaleca – kas tas beat ir 😀 Es varu ieteikt 2 lietas: 1) nelietot betu;

2) ja tomēr tik dikti gribās – lieto vismaz jaunāko..

krisis32
    Participant

UPS srry par roong info.

man ir beat 7000 . Atrisināju problēmu. Izradas viss staveja mape c diska – windows.old 🙂

dzhonsons
    Participant

Windows Beat 7000 😀

krisis32
    Participant

skanjas man ari nav .. dazas progas never valja. laikam jau nepareiziz ieinstalleju… es prosta installeju pa virsu…..

Mr.Death
    Participant

Man Tev jautājums tāds personisks. Tu zini kāpēc tam Windows 7 ir galā pierakstīts tāds īss un smuks vārdiņš “Beta”? Tas nenozīmē, ka tā ir jaunākā programmas versija, kuru novelkot tu būsi kruts 😉 Subjektīvi uzskatu, ka parastajiem mājas pc lietotājiem, nav vispār jābāž deguns tālāk par sava datorspeciālista ieteikto/uzstādīto operētājsistēmu, kamēr nav kaut kādas sajēgas kaut vai par to, ka liekot beta versiju, tev neviens pēc tam forumā pakaļ neskries un neteiks “vot kāpēc tā notiek?”. programmu beta versijas ir paredzētas priekš pieredzējušu datorlietotāju loka, kas ir ieinteresēts testēt un paziņot par kļūdu gadījumiem pašam izstrādātājam, lai tas varētu veikt programmas/os atkļūdošanu.

krisis32
    Participant

nu labi… genij. citiem kuri ir dabujusi so te pasu beat versiju ( maniem draugiem) nav tadu problemu.

Mr.Death
    Participant

pirmkārt ne “beat”, bet “beta”. nekropļo latīņu alfabētu, nemākot pareizi uzrakstīt vārdus 😉 neesi naivs un sāc domāt = draugiem ir datori, kas 100% pēc dzelžiem un konfigurācijas sakrīt ar tavējo? 😀

Kad jūs vienreiz mājas datorlietotāji to sapratīsiet, ka BETA versijas NAV GALĒJÄ€S un JAUNÄ€KÄ€S PROGRAMMU VERSIJAS. Tās ir NEPABEIGTAS PROGRAMMAS, kas palaistas apgrozībā, lai citi par tām ZINOŠ I cilvēki, varētu palīdzēt tās ATKĻŠªDOT. Tās versijas NAV PAREDZĒTAS MÄ€JAS LIETOŠ ANAI iepriekš nosauktā iemesla dēļ.

Un es neesmu ģēnijs, vnk man katru dienu nākās skaidrot kādam šo patiesību tā kā pret sienu. Visu laiku tādi frukti kā tu, piesienās man ar šādiem bezjēdzīgiem jautājumiem. Aizmirsti šo windows 7, liec windows xp vai vista un priecājies vismaz par samērā stabilu os.

Ja protams esi no tās sabiedrības daļas, kas uzskata, ka viss kas jaunāks ir mežonīgi kruts un jāliek uz kompja vai jāizmēģina par katru cenu, jo savādāk tavā līdzīgi domājošo draugu lokā kritīsies par -300% tavs nenormāli svarīgais IQ līmenis un reputācija vispār būs kā padibenei, tad nav manos spēkos to mainīt. prāts aug līdz ar cilvēku.

Creep
    Participant

Nav skaņas: nav draiveru, progas neiet: nevajadzēja taisīt update, bet likt svaigu installāciju un progas likt pa jaunam…

krisis32
    Participant

es uzskatu.. ka beta versija ka jau tu edgar mineji ir test versija.Protams ka labaka ir leitot pilnu OS kas ir officiali laista apgroziba , bet es leitoju windows 7 lai novertetu ka vins strada un kas ir jauns… Vinu vardu sakot lai apskatitu kads vins ir , un tad velak varetu pats iegadaties. Saistiba ar skanju : Skanja atgriezas kad updeitoju skanjas draiveri. Pagaidam bus jaiztiek ar beta lidz bridim kad vares iegadates sho windows 7.

Nesi jau tik skarbs un nepiesieneis manam rakstibas kludam. Tik pat labi vari piesieties par katru garumzimi.

Sid
    Participant

Krisi, testēšanas nolūkos var izmantot VirtualBox.

krisis32
    Participant

nekas.. iztiksh.

Mr.Death
    Participant

Apsveicami, bet ja lieto beta versiju, tad taču nebrīnies, ka kaut kas neiet 😉 Par piemēru minēšu 4 skype beta vai kā viņu tur. Nožēlojama testa versija. drīzāk nepabeigta, taču jau ielaista apritē testēšanai. Jaunās cacas, kurām šausmīgi patīk viskautkas jauns, jau pasteigušās uzlikt un “norekomendēt” arī citiem un citām, cik šis skype labs, taču pēc tam panesās masveida jautājumi par to kā “pamest vairāklietotāju čatu” vai kā uzstādīt lai iet skaņa paziņojumiem čatā? Vispār ja pa manam, tad katram normālam izstrādātājam vajadzētu aizliegt vispār lejupielādēt bez kaut kādas tur īpašās reģistrācijas, kā developerim, šādus nestabilus produktus. Tā jau var nojāt arī datoru,

Genādijs
    Participant

Datordjēnini jobanie 😀

Viens dziedot beatbox klabina os pats nesaprotot ko dara labi ka vismaz build nummuru pareizi uzrakstīja, kaut arī neplinīgi 🙂

Padomdevēji ar vienk savā elementā 😀 😀 😀 😀

Creep
    Participant
    drunk_lizard
    Participant

iesaku krisi nosjpriceet, pie kam jo aatraak, jo labaak.

m*****
    Participant

Ja tu bez mazākās vajadzības lien tur kur neko nesaproti, tad vismaz pēc tam nesūdzies ka kaut kas neiet.

yix
    Participant

Jabut nedaudz apdauziitam, lai pavirsu XP vai VIsta liktu kaa nokluseto OS win7 beta 😀 :duno: :duno: :duno: Un pectam brinities kur visas programmas palika. Stulbakais tas ka tadi cilveki mak jau vispar uzstadit WIN 7

Creep
    Participant

Vispār nebūtu slikti, ja win uzstādīšanu tādu sarežģītāku pataisītu… Vismaz šitādu debīliķu būtu mazliet mazāk…

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 23 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā