Ieinstalleju , bet visas vecas programas neuzrada. 🙁 Ka piemeram skype uc.
Kads ieteikums vai padoms ka visas dabut back?
C dika ir 50gb aizpilditi , bet kad ieju vinja tur ir tikai 13 mapes un tas pasas windowsam. Visas kopa sver – 5gb.
HELP ME ;(
2) ja tomēr tik dikti gribās – lieto vismaz jaunāko..
man ir beat 7000 . Atrisināju problēmu. Izradas viss staveja mape c diska – windows.old 🙂
Kad jūs vienreiz mājas datorlietotāji to sapratīsiet, ka BETANAV GALĒJÄ€SJAUNÄ€KÄ€S PROGRAMMU VERSIJASNEPABEIGTAS PROGRAMMASNAV PAREDZĒTAS MÄ€JAS LIETOŠ ANAI
Un es neesmu ģēnijs, vnk man katru dienu nākās skaidrot kādam šo patiesību tā kā pret sienu. Visu laiku tādi frukti kā tu, piesienās man ar šādiem bezjēdzīgiem jautājumiem. Aizmirsti šo windows 7, liec windows xp vai vista un priecājies vismaz par samērā stabilu os.
Ja protams esi no tās sabiedrības daļas, kas uzskata, ka viss kas jaunāks ir mežonīgi kruts un jāliek uz kompja vai jāizmēģina par katru cenu, jo savādāk tavā līdzīgi domājošo draugu lokā kritīsies par -300% tavs nenormāli svarīgais IQ līmenis un reputācija vispār būs kā padibenei, tad nav manos spēkos to mainīt. prāts aug līdz ar cilvēku.
Nesi jau tik skarbs un nepiesieneis manam rakstibas kludam. Tik pat labi vari piesieties par katru garumzimi.
Viens dziedot beatbox klabina os pats nesaprotot ko dara labi ka vismaz build nummuru pareizi uzrakstīja, kaut arī neplinīgi 🙂
Padomdevēji ar vienk savā elementā 😀 😀 😀 😀
:duno: :party: