Relax now – how to?

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Off-topic Relax now – how to?

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 31 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Mr.Death
    Participant

kursj pie velna ir noediteejis manu postu? :@ vietaam niki un vaardi galiigi pakaljaa salaisti :> viss, nekaada alus vairs :>

d_l tas ocjenj harasjo, bet peintbaals vairs nav origjinaals (*) tur vajag ko citu sadomaat :>

linx
    Participant

Ķirzakam taisnība par to tusu.. džedaju masters lai sāk organizēt 😀

kaqp
    Participant

Drunk_lizard kur tu kačā tādas spēles, ka var pirtī pierīties ? tu tak bez klaviatūras no mājām neizej, viss kas tev ir tā ir vrot ib**aja samoocenka. Piekritīšu par džedajiem d_l pasācienos un atpūtu dabā mmorpg stilā

Vorkutā[/url] ogles parakt.[/color]

ob1
    Participant

Sorry, linx, esmu slikts organirētājs šādiem pasākumiem. Varu tikai piedāvāt tusiņam savu dārzu (līdz 10 cilvēkiem, vairāk jau būs par biezu). Labāk būtu, ja organizētu kāds cits.

Mr.Death
    Participant

hei obivan? ko tu teiktu par sjaadu pasaacienu?

https://www.youtube.com/watch?v=KZ04mfAY2BU&feature=player_embedded (jaa jaa es zinu, ka tu sjo atceries)

laikus tik jaasapeerk labaakaas kvalitaates gaismas zobeni :>

izredzētais
    Participant

šitā ir krutāk https://www.youtube.com/watch?v=lpmvFK02jY8&feature=related 😀

dzirdēju, ka arī Latvijā kas tamlīdzīgs notiek..

Mr.Death
    Participant

izredzeetais +1 :D:D

p.s. yuutuubei taa “feature=related” vietaa vajadzeeja noraadiit “feature=retarded” 😀

drunk_lizard
    Participant

muahaha

“LARP Ogre Battle Special Version” – es tak ieprieksj rakstiiju, ka ogree notiek tusi :>

ob1
    Participant

Ogres vs Jedi? 😀

Mr.Death
    Participant

man patika, kaa filmaa ‘Jaanju nakts’ tas amerikaanis taksistam paarprasa “cilveekeedaajs?”, sjis saka “nee! ogre!” 😀 tur veel peec tam taa baisaa vieta ar tantinju, kurai kara laika automaats 😀

shady
    Participant

Baigā problēma…nopērc gaļu, samarinē ar ātro mērci (stundas laikā būs gatava) + nopērc dzeramo un aizšauj kompānijā pie dabas.

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 31 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā