Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Rūteris
Gribu tā lai strādā gan Wi-Fi, gan ethernet.
To taču pērkot vari apskatīties. Ja ir LAN porti, tad pie tiem var slēgt datorus.
Bāc! Nokavēju ar atbildi veselas 19 sekundes! 😀
Vēl izvēlē ir tāds sīkums kā firmas un modeļi, kā arī wlan ātrums – kad es pirms vairākiem gadiem pirku manējo, tad man liepājā bija izvēle – pa 28ls pirkt 28 Mbps wlan vai pa 38 ar 56, es, protams, izvēlējos otro 🙂
Tagad nabags aizies uz veikalu un nopirks lētāko mēslu 🙂
Vēl izvēlē ir tāds sīkums kā firmas un modeļi, kā arī wlan ātrums – kad es pirms vairākiem gadiem pirku manējo, tad man liepājā bija izvēle – pa 28ls pirkt 28 Mbps wlan vai pa 38 ar 56, es, protams, izvēlējos otro 🙂
Bet viņš taču nejautāja par ātrumu… 🙂 Cilvēki ļoti korekti atbildēja.
ja netiek no interneta lādēti mežonīga apjoma dati milzīgos ātrumos, arī kompim pietiks, tie tomēr ir 3.5MB/sek. (tas ir pie nosacījuma, ja pa iekšējo tīklu netiks pārraidīti dati, jeb uz tīkla printera sūtīti 10mb lieli tif faili).
lai nākotnē rūteris būtu lietderīgāks, netikai piemērots šī brīža vajadzībām, izvēlētos ātrāku rūteri…
Ja vajag garantētu ātrumu tīklā, tad jāslēdz pie vada.
Vienīgais veids, kā pacelt wifi ātrumu, ir likt n standarta rūteri, bet tad arī tīkla kartēm vajag n standarta atbalstu.
Pirmkārt jūs neko nejēdzat no routeriem. Tas ir pats galvenais kas jums jāapzinās.
Otrkārt, šim kadram der tik tiešām jebkāds routeris, arī Airlive 7-mode blablabla.
Treškārt, būtu labāk pateikuši lai viņš pasaka kādus modeļus ir noskatijis un tad teikuši kuri ir sūdi (piemēram Edimax ar anālo WebGUI). Ak bet to jau jūs paši nezinat
Preses relīzes