Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Samsung pārtrauc portatīvo PC tirdzniecību Eiropā
Iemesls – tradicionālais. Neviens nepērk, izvēlas izdevīgākos konkurentu modeļus. Atšķirībā no viedtālruņiem un planšetēm portatīvo PC sfērā Samsung tā arī nav guvis ievērības cienīgus panākumus; pat ne reizi nav iekļuvis pirmajā piecniekā. Gada sākumā pat apsvēra iespēju pilnībā pārtraukt laptopu izlaidi, atstājot tikai hrombukus
Par Samsung, nav bijusi tik bieža saskare, bet tā pati nelāga – iegādājoties pilnīgi jaunu, no kastes izpakojot sapratu ka video karte jau neiet. Uz displeja baltas švīkas, iet tik caur hdmi. Un tas viss – pilnībā jauns lapsis no blombētas kastes izņemts. Vietā dabūjām tādu pašu modeli, bet jau no skatloga. :/ Nu tas vismaz jau pusgadu iet.
Ä€a.. vēl iekšā Windows 8 ar spamu, tas man galīgi nepatikās. (Kaut kādām brīvajām spēlēm līdzi, un viss tracinošākais – ar Norton Internet Security aktivizētu uz gadu, kuru noinstalēt bij baisas problēmas)
Lētos sūdus viņi droši varētu aizvākt no Eiropas tirgus. Bet ThinkPad un ThinkCentre, kas, manuprāt, vēljoprojām ir labākajās IBM tradīcijās, gan būtu žēl, ja pazustu.
Gaidam (ceram) ka kāds uztaisīs bugfix. Modeļi reti, iespējams nekad nebūs bugfix.
vienīgais ka palmrests dilis, bet pārējais uz urrā.
Pats visai bieži iepērkos iekš to DAT … eks.
Kantoris labs, laikam pateicoties tādiem KEKSIEM kā Vārnis. Par Hrenovo tā līdz galam nezinu, bet mana tjipa ACER, tjipa EMASHINE strādā jau kādus četrus gadus. Tur pat pirkta. Hrenovo ir manīti gļuki no cilvēkiem, kas vēlas, lai pārliek Windblows vai kas cits. Laikam HRENOVO labāk nepirkt, bet nu Vārnas kungam respect, ka pabrīdinaāa, lai gan viņam visdrzīzāk nav veselīgi, ja viņš tā saka par kādu produktu. Lai gan signāls ir saņemts. 🙂
Asus vēl joprojām kalpo. Tik cik RAM upgrade arī veicu.
Un, mļin, Vārna, lai arī hrenovo jau ir pamatīgi sajājis X sēriju, par šitādu izrunāšanos var pa muti dabūt.
vnk es gribēju pateikt, ka mana pieredze rāda – Lenovo darbojas ļoti labi arī tad, ja tas ir budžeta klases modelis, savukārt dārgajā galā viņiem ir modeļi un aprīkojums, ko citi īsti nemaz nepiedāvā
Preses relīzes