Samsung pārtrauc portatīvo PC tirdzniecību Eiropā

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Samsung pārtrauc portatīvo PC tirdzniecību Eiropā

Tiek skatīts 8 ierakstu – 21 līdz 28 (no 28 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Crow
    Participant

@#%%$@*&*%^

Crow
    Participant

Pie irsas man tava X sērija. Nu tad tu zini, kur esmu atrodams. Tikai, you know, tā kā fiziski droši man nav lielu cerību nevienam manis sitējam likt pārdomāt rīcību, turēšu kādu barošanas bloku vai kaut ko tādu tā tuvāk pa rokai.

jurgenz
    Participant

np300e5x, ir jau 2 gadi, nāca no 1a pa 300ls ja nemaldos, piesieties joprojām nav kur, viss iet kā vajag.

ruukjis
    Participant

@Viestartss

Tava pieredze ir nožēlojama pat salīdzinot ar manu, kam caur nagiem ir izgājuši krietni virs 100 Ļenkām. Vārnim tas cipars varētu būt vēl iespaidīgāks…

nevertell
    Participant

Betončik, lai arī tas ir lētais modelis, tur gadījumā nesmird pēc pārāk jauna kerneļa/tp-smapi/acpi-call ? Vai līkas konfigurācijas priekš tp-smapi/acpi-call ?

robcixx
    Participant

https://220.lv/lv/datortehnika/portativie_datori_un_plansetes/portativie_datori/portatvais_dators_lenovo_ideapad_g510_59_406698?id=900290&mid=1208435

kādas atsauksmes par šo? draugs taisās ņemt priekš ikdienas darbiem un vieglām spēlītēm.

Viestartss
    Participant

ja pajautātu proktologam, viņš teiktu, ka visiem cilvēkiem ir problēmas ar hemoroīdiem, jo viņš ikdienā redz tikai tādus. tāpēc visu cieņu tiem, kas darbojas IT sfērā un, kā izskatās, tieši ar datoru servisu, bet jūs jau tur redzat tikai saplīsušos eksemplārus. neesmu pārliecināts, ka jums ir pieejami precīzi dati par to, cik liela proporcija no visiem pārdotajiem konkrēta ražotāja datoriem gada, divu gadu vai vienalga cik ilgā laika periodā saskaras ar kādām tehniskām nebūšanām, kas tad būtu galvenais rādītājs, pēc kā spriest par kvalitāti.

ai, aptrūkās argumenti, tāpēc atliek tikai “lenovo 4ever, mani nekas nepārliecinās par pretējo”!!!

ruukjis
    Participant

Beidz fantazēt.

1. Servisa cilvēkam ir zinām statistika par to no kāda ražotāja ienāk vairāk/biežāk brāķi.

2. Man nav nekāda sakara ar dator servisiem. Manam uzņēmuma ir Lenovo politika – tikai tādi tiek pirkti.

Tiek skatīts 8 ierakstu – 21 līdz 28 (no 28 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā