Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Kino Jaunumi › "SG Atlantis" 5.sezona: piedzīvojumi turpinās!
Seriālu var dabūt praktiski jebkurā normālā LV vai RUS trekerī (gan angliski, gan arī ar tīri labu Lostfilm dublējumu krieviski). Pagaidām iznākušas 4 sērijas, drīz tiksimies ar ļaunajiem replikatoriem piektajā:
Dažas ainiņas no 3.sērijas:
P.S. Varu nedaudz priekšā pateikt, ka nākošo gadu būs gaidāms jauns Kino portāls par seriāliem un uzsvars tiks likts uz Fantastikas seriāliem kā Stargate, 4400, Jericho, utt… Būs aktieru biogrāfijas, video, interesanti jaunumi. Tas viss jau ir iesākts veidot.
Vai kāds zina kur Rīgā varētu nopirkt “Stargate SG1” 10 sezonu un “Stargate Atlantis” 4 sezonu? Ir izstaigāti lielākie veikali, bet nekur nevar atrast.
Esmu visas sezonas redzējis p2p tīklos, arī apvienotā veidā (1 sezona= 1 fails). Kas liedz pašam novilkt kolekcijai? Tikai pameklēt vajag. Emulē 100% atradīsi.
Viņš to visu vēlas legāli…
Tā legalitāte esot tāda, ka pat no TV ierakstītie raidījumi (videomagnetofonā vai caur TV karti) ir nelegāli. Smags jautājums…
Viņš to visu vēlas legāli…
Tā legalitāte esot tāda, ka pat no TV ierakstītie raidījumi (videomagnetofonā vai caur TV karti) ir nelegāli. Smags jautājums…
samurajs, bet kā tad ir ar legalitāti lattelecom piedāvātajai “TV video nomai”, kas ir pieeja raidījumu arhīvam par pēdējām piecām dienām? Vai korekti ir nomāt kādu seriālu, kas tajā brīdī nav programmā, bet bija, piemēram, vakar vakarā. Kur ir starpība – es ierakstu ar kādu automatizētu programmu un noskatos (pēc skatīšanās izdzēšu), vai tieši to pašu izdaru, tikai samaksājot 1 Ls televīzijai?
Vismaz tāds tiesu precedents nav manīts LV. Bet, ja stingri ievērojam likuma burtu – nedrīkst, nedrīkst, nedrīkst…
ja
Tātad, kā tur paliek ar to Lattelecom? 😀
Visiem Lattelecom TV lietotājiem sākot ar šī gada 19.decembri līdz nākamā gada 5.janvārim iespēja bez maksas noskatīties Latvijā uzņemto kino grāvēju „Rīgas sargiâ€
Tātad ja tev ir līgums ar ltc par virtuālās videonomas lietošanu – viss būs legāli.
bet nu jā, pietiks off-topic 😛
Vai kāds zina kur Rīgā varētu nopirkt “Stargate SG1” 10 sezonu un “Stargate Atlantis” 4 sezonu? Ir izstaigāti lielākie veikali, bet nekur nevar atrast.
Tātad visas Stargate SG-1 sezonas var nopirkt Rīgā, Ķīpsalā Olympia veikalā pirmajā stāvā (tas veikals atrodas blakus mājdzīvnieku veikalam). Viena sezona tur maksā 14.99 Ls. Tā kā ja grib visas sezonas pirkt, tad ir jārēķinās ar 149 Ls un 90 santīmiem :D, kā arī tur bija pieejams Stargate Atlantis visas sezonas (ja atmiņa mani neviļ), bet cenu gan tām es neatceros.
Preses relīzes