Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Shell DUS atgriezies?
Google nekādas ziņas neatrod, tik ziņas no 2003 gada kad shelu nopirka ‘statoil’ un pārbrendoja pie mums.
Nepaspeju nobildēt no rīta nekqvējot rīta satiksmi….
Trest nozaga dizainu no Shell, taču pēcāk, kad Trest izveidoja jauno tanku, tad Statoil
izdomājuši izveidot circlek plaģiātu no Trest. Kapēc? laba ideja trest’am bija, vai nav dīvaini? 3 līdzīgi benzīntanki tagad ir lv.
Kamēr vēl Shell nav pārbaudīta, tikmēr, Neste paliek nr.1.
Tie, kas pieņēma lēmumu par Circle K dizainu pat dzirdējuši nav par tādu sūdu kā Trest. Visticamāk, ka viņi tai laikā pat nezināja, kas tā tāda Latvija ir.
Ja Tu esi tik gudrs plātvēders, tad sākumā kaut nedaudz painteresējies par Circle K un Statoil vēsturi.
Tici man, man nekas NEINTERESĒ par tādu kantori kā statoil. Man pat šķiet, ka tu tur strādā – šokolādīti, snickerīti – tāds vecis tu esi! :DD
Ja noliegsi ka nestrādā, tāpat jau esi to pateicis! Nožēlojami.
Palasi zināšanai kā un no kurienes nāk, un vai sakars ar Trest te ir.
Tiešām tik maz smadzeņu palicis, ka nevar pameklēt info? Nebūs vairs ziemeļnieku bizness šsis, paliks rietumnieku… Cilvēki tak naivi kā ziepes… Trest vispār kaut kāds pagrīdes kantoris, apskati viņu mājaslapu. Liakam pēdējo reizi 2011. gadā atjaunota…
P.S. Tā trest mājaslapa.. 😀 Sadaļa – Sports – Pēdējais ieraksts 2004. gads. Cenas norādītas latos/santīmos.
Bannerī norādītais telefona nummurs ar 7 cipariem.
Pēdējā laikā vispār tur, praktiski 10c dārgāka degviela nekā citur, laikam pelna priekš parbrendošanos. Kafija arī tāda pliekana palikusi…. Jau kadu laciņu šim tīklam braucu garām. Ne tur bākā ko sakarīgu liet, ne kuņģī. 😉
Man pa ceļam nav citi tresti, viņi visi pārbūvējas uz shelu vai kā?
«Shell» pārstāvji aģentūrai BNS plašāku informāciju solīja sniegt vēlāk.
Preses relīzes