Sākumlapa › Forumi › Software › Audio/Video programmatūra › Skype par maksu visiem.
Neatjaunojiet jauno Skype versiju! Jaunajā versijā videosarunas vairs nav bez maksas! tas nozīmē, jūs runāt varēsiet, bet sarunu biedrs jūs neredzēs. Atstājiet savu skaipu mierā un neko nedariet- neatjaunojiet! PAZIŠ…OJIET PAR TO VISIEM DRAUGIEM!
Viss , laikam tā ir!Ne par velti Microsoft izpircis Skype par 8 mijrdd. dolāru.
Pirmās 7 dienas sarunas notiek bez maksas, bet pēc tam par samaksu ir visa atrašanās šajā resursā. -Oļegs Karpecs-
Avots : Facebook ziņu plūsma.
P.S.- nezinu ne šīs ziņas nopietnību , ne patiesīgumu, tomēr – vēlos jūs brīdināt- varbūt tiešām tā nav “pīle” Būsim uzmanīgi- ja nu tomēr…..
Ja kāds zina ko vairāk, lūdzu padodiet ziņu arī man!
Vēlos uzzināt vai baumas ir patiesas, un varbūt kādam ir vairāk informācijas!
Ar saviem čomiem Pakistānā/Austrālijā/Francijā un ÄŒīlē, lai ar konferences zvanu apriestu atombumbu uzbūvi, varēsiet spriesties par naudiņu – €6.99/mēnesī. Video konference skaitās, kad ir sazvanījušies vairāk kā 2 cilvēki, tātad 3 cilvēki.
Man pašam riebjas SKYPE jau tad, kad viņi pārkāpa 3.8 versiju, tāpēc lietoju 3.8!
Tēmas veidotātājs ir pijln’;igs daunis, un, cerot, ka googles meklētā’ja kādu laiku šī tēma būsa pirmakā vietā pateiocoties portāla adminu nebapmierinātajai appetītei uz vieglām reklāmām, vismaz pāris jē’jiņi baidīsies izmantot šito zarazu.
Es domāju, ka tās ir tikai baumas, [Neaizmirstiet nosist tos baumotājus] jo es varu mierīgi sazvanīties jau jaunāko skype izmantojot video zvanu un man neprasa nekādu samaksu, kā arī saņemt video zvanu…….
Lietot jau +/- var visu, Skype, Gtalk, Yahoo utt. Bet te personīgajai gaumei nav teikšana, bet gan kontaktu lokam. Ko lieto vairums, to jālieto. Jēga no kautkā labāka, ja tu tur sēdi kā forever alone
Preses relīzes