Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Šodien pasaules čempionātu uzsāks Latvijas izlase!!!!
“pie kam, man nav TAADU siekalu skjaidosju emociju, kaa dazjiem labiem fanaatikjiem, mhh”.. pēc komentāriem spriežot, tev šovakar siekalas gan šķīst uz visām pusēm. 🙂 (nē, nu var jau būt, ka tu nezini nevienu 2. grupas invalīdu uz aunus redzējis neesi)
P.S. Nu… un es palieku pie sava viedokļa. 🙂 Neauglīga diskusija izvērtās.
P.P.S. Jā, nu Krievijai S-Pēterburgas čempionāts bija kaunpilns.
Morpheus, pieturi zjaunu!
taadiem, kas vaardu “nav” raksta ar u, vajadzeetu veikt piespiedu sterilizaaciju, lai jau taa suudiigo genofondu nemaitaatu…
ķirzakām maz zināšanu par cilvēka genofondu, pat tad ja tu ķirzaka būdams sapārotos ar kautko, tā pat diži lieli bojajumi nebūtu salidzinot ar atlikušajiem pāris miljardiem planētas iedzīvotājiem. Tā kā par mani neustraucies 😉 Vairāk info par cilvēka genofondu speciāli tev atrodami šeit
Protams, priekš mazas, paplukušas valstiņas mūsu izlases spēle nebūt nav slikta. bet tuneļa galā gaismu neredz…
Ja skatās to spēli pragmatiski, tad jā, mūsējie bija pārāk švaki 2. un 3. periodā. Bet manuprāt, tā pragmatiskā skatīšanās nav interesanta. Es skatos emocionāli, tad ir interesantāk.
🙂
ak taa… tu tak notepad e-zjurnaljuga…. atvaino, ka uzjautaaju….
aa, vai tu esi lietas kursaa par metienu uz vaartiem attieciibu sjajaa speelee? :>
Preses relīzes