Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Foruma Jaunumi un Lietošana › Spameri Notepadā: vienreiz pietiek!
Tāpēc aicinu apspriest iespējamos labojumus mūsu Noteikumos. Katrā ziņā sankcijām pret spameriem jākļūst daudz bargākām (un Josifs Visarionovičs par to parūpēsies!).
Daudz ko palīdzētu reputācijas moda
Vairāki lietotāji Lietpratēja statusā cenšas pārvērst Notepad nopietnā inženieru portālā
Mazgadīgie, n00bji, un lāmeri drīkst prasīt padomu, ja viņiem kaut kas neiet, vai kas neskaidrs, bet nedrīkstēs mētāties ar vārdiem, kā “Opera ir sūds”, “Windows ir labāks” utml. Ja Tu vari tā apgalvot, tad pamato! Ja nespēj loģiski, vai ar avotiem pamatot – tad bans bez liekas domāšanas!
Aicinu sekot visus drunk_lizard piemēram, un ietekmēt spamerus, tā teikt, neatejot no kases!
Vispār es vēlētos ieviest jaunu lietotāju vecuma cenzu – 18 gadi. Tik kā to pārbaudīt?
Lai mazgadīgie nejustos abižoti – viņiem ir 2 sadaļas, kur drīkst spamot cik lien: Humors un Joki, Off-topic
trijotni
Varu izveidot jaunu klasi, Jaunākais moderātors un iecelt tur jau zināmus cilvēkus, ar specifiskām atļaujām.
bet es domāju ja tā turpināsies, sorī, bet arī šim forumam tad vienkārši uzspļaušu.
es savu piedāvājumu izteicu, ja kāds gribētu, tos noteikumus es pat varu latviski pārtulkot.
bet ja jau negribat, un nevajag, ņemieties paši – atklājiet Ameriku, kaut gan tā jau sen ir atklāta.
rajah. TIE noteikumi ir pārāk gari. Neviens (gandrīz neviens) tos nelasīs.
un NEVIENS jau tos tagadējos noteikumus neievēro tāpēc ka nespiežat lasīt – klikš klakš un tiem ir garām.
Ar tulkošanu tur nebūtu līdzēts, izskatās ka tie krievu noteikumi vēl ir jāpārstrādā attiecībā pret notepad.lv portālu.
klikš klakš un tiem ir garām. – šeit vajadzētu tos pārkāpējus iemest jaunā klasē, kurai visu laiku rādās noteikumi, ielogoties var, darboties var, bet uz katru stūri speciāli ielikt noteikumus, lai tos iekaltu no galvas un atcerētos vēl ilgi.
banoju (..) Demokrātija 0, bet toties problēma atrisināta.
domāju, ka tā ir vislabākā iespēja, jo, ja izdzēš pokemona komentāru, viena dzēstā vietā divi jauni par to, ka vot “*** administratori dzēš komentārus!!!!!111 ;( eju griezZzt vēnazZz”
bet, ja pasēž nedēļas divas/trīs, saprot savu kļudu…
Tāda sajūta, ka Džonijs ir labojies uz dienām trim. Vēlāk būs tā pate vecā dziesma…
[hr]
obi, špikerēšana vai labas idejas pārņemšana no Datuves
Bet par stingrākiem noteikumiem piekrītu, jo pašam arī riebjas tas, un citi mani bieži vien parauj bara efektā. Un tiešām besī tie “eju griezzt veenazz, you“, lai tādi velkās uz
[hr]
Bet 18. gadu ierobežujumo gan nevajag, jo padomājiet loģiski, kur tad ies advancēti bērni?
Rajah: +1, tiks ieviesti. Domāju, ka rīt pa nakti piekodēšu, tikai vajadzētu tekstu izdomāt. Tādu īsu, kodolīgu, un klāt linku uz lieliem noteikumiem.
Priekš pārējiem ir jāuzlabo Noteikumi, jo anarhija mums arī nav vajadzīga.
Kur palika daGrevis, kurš gribēja kļūt par moderatoru?
LētaisDžonijs: advancēti bērni var iet uz D*****.lv, tur MartinsKarels līmeņa raksti īpaši tiem piemēroti!
Pagaidām tā sistēma daudz maz funkcionē 🙂
P.S