Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Foruma Jaunumi un Lietošana › Spameri Notepadā: vienreiz pietiek!
|Kāpēc mainīt mani, ja var mainīt attieksmi, kā lasa manus komentārus? 🙂
Nu tad lūdzu- uzraksti īsu pamācību, kā pareizi ir jālasa Tavi posti. 🙂
Normāliem cilvēkiem (IQ – 150+++) – nopietni
Atpalikušiem (90-150) – ar humora izjūtu
Nelabojamiem idijotiem (calabria, izredzētais et cetera) – nelasīt vispār, jo tie var viņiem radīt bērnības traumu
Tā kā pāris frukti ir melojuši par savu vecumu
Nevis melojis, bet neatklājis savu vecumu
Nelabojamiem idijotiem (calabria, izredzētais et cetera) – nelasīt vispār, jo tie var viņiem radīt bērnības traumu
Cik stulbam jābūt lai ko tādu uzrakstītu, tu, 12 gadīgais ***!!!
Cik stulbam jābūt lai ko tādu uzrakstītu, tu, 12 gadīgais ***!!!
Runā droši, tās ir tavas patērētāja tiesības 🙂
Ja kas, tev pašam 15, ja izdzēsīs, tas tikai parādīs tavas bailes un kaunu no objektīvas kritikas
Klausies tu, specskolas mocekli, pievaldi meeli. Un vards idioti nerakstas caur “j”.
Vai tev to tavs psihiatrs pateica prieksha?
Klausies tu, specskolas mocekli, pievaldi meeli. Un vards idioti nerakstas caur “j”.
Jau apnika strīdēties…
Tev pašam nav kauns par saviem postiem? Pēc tavas “pamācības” sanāk, ka pats savus postus nevari lasīt.
Manis šajā topikā vairs nav
Tūlīt vairs tevis nebūs šinī forumā. Liec punktu teikuma beigās, mļe! 😀
Tūlīt vairs tevis nebūs šinī forumā. Liec punktu teikuma beigās, mļe!
Lai dievs tevi svētī..
IQ ne vienmēr ir noteicošais faktors, lai varētu brīvi komunicēt ar apkārtējiem, bieži vien dzīvē ir otrādāk.
Man ir labāka ideja par banošanu – lai foksis uztaisa tādu lietu, ka klauna statusa īpašniekiem pēc komentāra uzrakstīšanas paiet, nu teiksim, 10 minūtes, kamēr komentārs apstiprinās un parādās 😀 .. varbūt rakstītu mazāk muļķības!
Man ir vēl labāka ideja: lai Foxis uztaisa, ka klaunu rakstītais pēc 10 min. pazūd vispār. Vismaz spams nekrāsies datubāzē 😀
Man ir vēl labāka ideja: lai Foxis uztaisa, ka klaunu rakstītais pēc 10 min. pazūd vispār. Vismaz spams nekrāsies datubāzē 😀
Nav slikta doma 😀
lūk, dēļ viņ iem radušies topiki, rakstīti n-tie posti, pat statuss izveidots par godu lielajiem censoņ iem.
mani nepamet doma, ka tas ir tas pēc kā viņ i tiecās..