Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › Servera puse (php, java, ruby, perl, python) › spēlē viens pret otru
Es vēlējos zināt, kā realizē vienā interneta lapā, kur divi vai vairāki spēlē kautko viens pret otru. Ir kāda būtiska atšķirība programmēšanā vai vienkārši katram ir sava vērtība vai mainīgais!!
Paldies!!
1.
2.
3.
Princips ir tāds, ka tu nokačā Pulse serveri. Tad uztaisi flash spēli un palaid uz to pulse serveri. Tas pulse serveris atbild, par to, lai varētu spēlēt vairāki cilvēki multiplayer. Vismaz es tā esmu sapratis. Pats nekur tālāk neesmu ticis, tāpēc es ar gaidīšu kaut kādus ieteikumus.
Piezīme: Spēlei jābūt taisītā ActionScript programmēšanas valodā.
p.s. Varbūt kāds var ieteikt citu variantu?
Ja tas viss ir tikai tic tac toe liimenii, un te neiet runa par 100tiem speeleetaaju tiessjaitee, tad var arii pakrist uz nerviem savam web hostinga provaiderim, un uzstuteet rijiigu php&sql <=> flash, vai php&sql <=> ajax/html (hosteetaaji drosji vien pakaarsies)
reaalaak izsakoties mans murgojums ieprieksjeejaa rindkopaa teoreetiski un praktiski ir uztaisaams, bet nopietniem projektiem, es to kategoriski neiesaku realizeet. neesmu gan uz “Tu” ar java progr. valodu, bet domaaju, ka uz taas ko taadu taisiit buutu visveseliigaak, spriezjot, jau peec esosjajaam multiplayer speeleem netaa.
Preses relīzes