Sākumlapa › Forumi › Dāmu paradīze › Dāmu paradīze › Tik dēļ Jums, daiļās dāmas…:)
Mēs saprotam, ka arī daiļajam dzimumam var būt problēmas ar tehniku. Tāpat katrai dāmai vienmēr atradīsies kāda sasāpējusi tēma, uz kuru var atbildēt tikai otra dāma. Tāpēc Notepad.lv administrācija izrāda pretimnākšanu savām lietotājām un rada viņām ērtu stūrīti, kurā var apspriest savas problēmas, nebaidoties tapt izsmietām par nezināšanu utt. Š ajā portāla sadaļā plānoti arī sieviešu auditorijai domāti raksti. Pagaidām vēl ir daudz neskaidrību, jo mēs esam pirmais IT un tehnikas portāls, kurš īpaši rūpējas par “daiļo dzimumu”. Vajadzības gadījumā “Dāmu Paradīze” tiks paplašināta, tiks ieviestas tematiskas apakšnodaļas. Vārdu sakot – dzīve rādīs!Laipni lūdzam Dāmu Paradīzē! Īpašie Noteikumi “Dāmu Paradīzē”:1. Tematikai atbilstošus rakstus/tēmas ielikt šeit drīkst jebkurš, bet apspriešanu uzticam dāmām. Kungi drīkst iejaukties tikai, lai lietišķi un konkrēti atbildētu uz jautājumiem vai konsultētu.
2. Kategoriski aizliegtas jebkuras rupjības, personas aizskaršana, ņirgāšanās, izsmiešana. Būsim džentlmeņi! Administrācija jebkuru spamu dzēsīs bez žēlastības.
Par ko šeit varētu runāt? Piemēram –
>> Esmu dzirdējusi, ka ir tādi torrent trekeri, kur var dabūt jaunākās filmas. Kas man jādara?
>> Biju spiesta izlaist iemīļotā seriāla “Dienvidu krusts” 19. un 20. sēriju. Vai es kaut kur varu dabūt tās noskatīties?
>> Ieslēdzot veļas mašīnu, vadu kārbā pie griestiem dzirksteļo vadi. Vai tas ir bīstami?
>> Man ļoti patīk Lancome smarža Hypnose, bet KOLONNÄ€ tā tik dārga. Kur varētu dabūt lētāk?
>> Ko dāvināt puisim dzimšanas dienā?
>> Kā pareizi meklēt informāciju Googlē?
Š inī tēmā dāmas var ierakstīt savus ieteikumus “Dāmu Paradīzes” un visa portāla uzlabošanai un pilnveidošanai.
Dāmas! Iepriecināsim sevi svētkos :giggle:
Vienīgi ir webkameras softa ikona – Acer Crystal Eye webcam.
Preses relīzes