Sākumlapa › Forumi › Software › Internets, P2P un Serveru programmatūra › Torrent Proxy
Paldies
Ja kas, vispirms par šo paņems priekšā tavu bosu, bet pēc tam viņš tevi 10-kārtīgā apjomā.
2. Nav tāda legāla softa, vai mūzikas/video, ko nevarētu daudz ērtāk un ātrāk novilkt no attiecīgas mājas lapas. Viss pārējais ir nelikumīga darbība, ar izrietošajām sekām, vispirms jau darbavietai.
3. Ja nu tomēr pieeja torrentiem tev nepieciešama darba vajadzībām (kā piemēram, manā darbā Draugiem, jo darbs ar jauniešu auditoriju un tur var momentā atrast jebkuru) – raksti iesniegumu šefam un viņš dos norādījumu adminam.
4. Ja arī atradīsi nelegālu veidu – neaizmirsti, ka admins redz arī tavu trafiku un var kopā ar šefu apjautāties, ko tad tu tur tādu dari :D.
Domāju ka būtu savādāk 🙂
2. Pavisam nejauši tajā laikā birojā ierodas VID, kopā ar BSA un EP – kas, starp citu, nav nekāds retums.
3. Darba dators tiek konfiscēts uz pārbaudi, uz nezināmu laiku.
4. Zaudējumi birojam, lielas nepatikšanas un soda sankcijas šefam, arī admins dabū pa kaklu par paviršību darbā.
5. Ja esi spējīgs domāt – pats sapratīsi, ko normāls šefs un admins ar tevi pēc tam izdarīs, neskaitot atlaišanu bez garas domāšanas.
Vēlies ko tādu? Nu tad uz priekšu. Tikai neaizmirsti, ka atšķirībā no mājas izdarībām, tu pakļauj iespējamām nepatikšanām arī citus.
Vēlies ko tādu? Nu tad uz priekšu.
Š ito jau viņš bija pateicis tad, kad ielika šeit postu.
P.S. Nepatīk man citiem naudu pelnīt un pašam pa kapeikām strādāt, ja nu vienīgi atalgojums mani pilnībā apmierina.
Nu es vismaz strādāju mājās un esmu pats sev priekšnieks, tākā man tādas problēmas nepastāv. Tas ir pats labākais, kad vari būt pats sev boss, strādā kad gribi, cik daudz gribi, galvenais, lai money nāk par padarīto darbu.
P.S. Nepatīk man citiem naudu pelnīt un pašam pa kapeikām strādāt, ja nu vienīgi atalgojums mani pilnībā apmierina.
Nu nez, man tas arī likās forši, bet nu drīz vien apnīk, turklāt vajag baigo apņēmību, lai mājās sēžot visu laicīgi padarītu. Darbā ir citādāk, tur tu visu laiku vairāk vai mazāk tomēr strādā, bet vakarā mājās vairs nekādas strādāšanas. Ar freelance vismaz man sanāk tā, ka visu laiku slinko, un kad dedlains tuvojas, tad sēdi diennakti. Kaut kā nepatika.
Bet nu tas jau pilnīgs offtopic 🙂
citādi – apzināti paņēmu šādu projektu, lai pārbaudītu kā ir – secinājums personīgi viens – uzzināt bija nepieciešams, bet uz šādu lietu kā full time perrmanent
Kas attiecas uz tēmu (lai nav pilnīgs offtopic), tad pilnīgi piekrītu, ka darbā ir jāstrādā, nevis kaut kas jāvelk. Ja vēlas kaut ko vilkt, tad tas ir jādara tā, ka nekādas pēdas nepaliek darba PC, plus trafiks netiek nejēgā noslogots. Es, personīgi, skolā, kur augšējie porti nav noslēgti nemaz nemēģinu neko vilkt, jo, pirmkārt, tas nav ētiski, jo bremzē citus, otrkārt, tā ir vieta, kur informācija tiek meklēta citiem nolūkiem, vilkšanai nav paredzēts šis internets.
raivo, ja archeens šo tēmu izveidoja no mājām, tad viņa boss var iepūst, jo neviens boss neies meklēt, ko padotie dara internetā no darba brīvajā laikā!
+ ja autors strādā kompānijā ar lielu darbinieku skaitu, tad stipri šaubos, vai admins baigi pētīs, cik kurš jūzeris
trafiku izmanto, protams, ja SUPER-MEGA-GIGA apjoms uz pārējo fona tiek paņemts, viņš varētu saausīties.
Sid, par pašu utorrent ieslēgšanu, jā, priekšā neņems, taču par to content
samuraj, cik liela daļa no darba devējiem (šefiem) reāli cērt IT tēmas (prokšus, tīklus, tuneļus etc) ? Nemaz ne tik liela! :shake:
Daudz jau no šefa atkarīgs un no tā, cik dulls darbinieku kontingents 😀
indexof: Placebo – song to say goodbye.mp3
Tā var gadnrīz jebkuru dziesmu sadabūt. ;]
p.s. nekādu ‘download’ galā nemetam.
Preses relīzes