Sākumlapa › Forumi › Software › Internets, P2P un Serveru programmatūra › Tribler (p2p)
ubuntuforums.org.deb
#saskāros ar to, ka tomēr tiešām pāris paku trūkst un uzlikās viņš nepilni
sudo dpkg -i tribler
#lai iegūtu visas nepieciešamās pakas, darīju:
sudo apt-get install -f
#Nu un tad protams
tribler
#protams var nelaist caur konsoli, piem man Xubuntu viņš ievietojās: Applications -> Network -> Tribler
[img]https://notepad.lv/bildes/images/90952tribler.png
Programmai ieslēdzoties tā pavaicāja izvēlēties optimālo (sava interneta) ātrumu. Tik lēna kā mna nebija, tad es ņēmu mazāko 😀 Protams uzreiz ķēros pie konfigošanas, tb nickname, avatar utt… (Domāju tur paši tiksiet galā, ja testēsiet). Cik sapratu viņa kaut kā pēc RSS feeda meklē tos video. Programmā var pievienot jaunus RSS. Par nelaimi es tikai varēju atrast tos video (to pašu principā varētu izdarīt ieejot youtube.com)! Uzspiezot uz Play, man pavērās VLC ar lejā redzamu linku pie video, bet tā arī nesāka spēlēt. (Varbūt tomēr tapēc, ka man te leilāka daļa visu portu aizbloķēti un pats sēžu caur proxy tuneli. Ja kāds testē arī šo programmu rakstat savus komentārus. Es tur nekā spēcīga neredzēju, varbūt par maz pāris minūšu testa (neuzmanīga).
Apraksti par clientiem. Lejupielādes gan priekš WIN gan priekš *NIX.
Anyway, pēc apraksta spriežot, kaut kāds pok3monizēts torrent klients laikam, tā ka īpaši nealkstu pēc tā.
Preses relīzes