Sākumlapa › Forumi › Software › Pārlūkprogrammas › Universālais pārlūks Konqueror – kādas atsauksmes?
Vai kāds ir strādājis ar šito un kādas atsauksmes? Senāk gadījās ko dzirdēt, tagad viss apklusis.
about:config palīdzibu- ātrdarbības pieaugums acīm redzams pa kādām 1-3 sekundēm lapa ielādējas ātrāk 🙂
ja vajag varu iemest.
ar šo ir strādāts skolas lasītavā. Nav ne vainas, bet tad kad darbojos ar “Konqueror” vēl tā neinteresējos kādu pārlūku lietot netam, jo mājās nebija piekļuve internetam, tāpēc nevarēšu sniegt objektīvu viedokli. Bet nu ir samērā ērts, bet es palieku pie mozilla produkcijas 🙂
galu galaa pamataa tas ir failu menedzjers.
man nepatiik
izmantoju operu
imho izmantot jamo webbrouzeesjanai ir liidziigi kaa zem windas izmantot winexplorer…..
kaa webbrauzers – nekaads…
galu galaa pamataa tas ir failu menedzjers.
man nepatiik
izmantoju operu
imho izmantot jamo webbrouzeesjanai ir liidziigi kaa zem windas izmantot winexplorer…..
+1
Nē nu lab – browsēt jau var, bet es viņu ar uzskatu par file manager`i.
Bet, ja tev patīk, tad lieto droši bez bažām – viss jau ar viņu ir ok.
Izmēģināju, nē paldies, labāk lapsu lietošu tālāk. Webam nepiemērots.. pirmkārt verot vaļā kādu tabu (lapā) pārlādējas visa lapa, protams ne vienmēr, bet kaitina… lēnāk darbojas… vismaz tā liekas. tag sakonfotais ff burtiski lido 🙂
A varbūt nedirs daudz.
Cik sekundes tu pavadīji konfigurējot Konqueror, ja pat nespēji nomainīt defaultu uzvedību uz midlle-click ?!?
Un tad tu to salīdzini ar konfigotu FF, kurš pēc taviem ieskatiem tev nu ir brījulabi nokonfigurēts.
😀
Nelietoju konqueror, galvenokārt tāpēc ka vienkārši patī opera labāk.
Bet kā failu menedžeris tas ir nepārspēts. Galvenokārt kio iespēju dēļ.
Tā īsti neesmu lietojis Konqueror neta browsēšanai, tikai tik daudz, lai sagūglētu kādu manuāli, kamēr Firefox kompilējas (un tas notiek relatīvi ilgi :)). Jāsaka, ka īpaši ērts nelikās, iespējams, varētu kaut ko piekonfot savām vajadzībām, bet neesmu to pat mēģinājis, jo no laika gala lietoju Mozillas produktus un esmu baigi pieradis pie tā un relatīvi apmierināts, ka citu neko nemeklēju.
Bet kā failu menedžeris – cepuri nost. Tā tīri subjektīvi – labākais failu menedžeris no tiem, ko esmu lietojis, uz visām OS, ar kurām esmu darbojies. Protams, neesmu tik advancēts jūzeris, lai lietotu Total Commander, FAR vai ko tamlīdzīgu. Iespējams, drunk_lizard vai kāds cits varētu teikt, ka tie ir labākie.
Preses relīzes