Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Uzlauzta un publiskota BOOT.lv datubāze
Boot.lv sniedzis arī oficiālu paziņojumu
Lai arī it kā briesmas nedraud, katram boot.lv lietotājam tomēr vajadzētu savu paroli nomainīt, pie tam nekavējoties.
Datubāzes adrese:
Rarpass: 54321
labs screens :wtf:
nopluudusjaas paroles ieksj hash ir kopsj ipb laikiem, bet ieksj phpbb taas glabaajaas plainaa….
diemzjeel daudzi vecie kadri nav mainiijusji passw no regjistraacijas saakuma un savus acc var zaudeet….
personiigi es paarbaudiiju triis man zinaamu cilveeku datus un absoluuti briivi iekljuvu jamo acc…
btw- sjis nu nav nekaads superdupernosleepums…
gruutiibas tikt pie passw vareetu buut taadam tipinjam kaa kaarnais, mhhhh
man tik patika tur viena boot administratora teiktais, lai aicinot savus draugus nopublicēt “ziņu par uzlaušanu” visos blogos u.t.t. kur tas iespējams. ideāls mārketings. varu derēt, ka boots vēl kaut ko ūberskandalozu izdomās, lai pievērstu vēl arī citu masu mēdiju uzmanību :duno:
Kāds mļin mārketings vēl šitādam portālam? Kurš gribēja – tas tur sen jau ir!
Iedomājies samuraj, kas daudziem būtu par izbrīnu, ja iekš notepad.lv nebūtu ne smakas par to ka uzlauzts “slavenais portāls” boot.lv. Vajag vairāk lepnuma un pašvērtējuma, jo ir pierādījies, ja tas ir augsts, tad augsta arī būs attīstība un mērķtiecība. ja pašvērtējums nav ne zems ne augsts, tā teikt uz nulles robežas, tad skaidrs, ka attīstība būs minimāla. 🙂
Par piemēru manam ievadam ņemot, pazīstu vienu dāmu, kurai baigi interesē tāpat paskatīties IT jaunumus, taču kā es viņai ieminējos par boot.lv, tā viņai bija pirmā dzirdēšana.
Te nu bija spļāviens sejā. “Mēs esam vislabākie, vislielākie, utt… mēs esam kruti utt…”
hackers.lv jau arī neslikta reklāma. 😀
Paroles ar viegli uzinat caur
Psc vienk!!
Reason: THIS FILE IS FORBIDDEN TO BE SHARED! Complaints received.
Edgars: vai tad neesam tie labākie? Mūsu db vēl nav izdevies uzlauzt… vismaz es ceru, ka neizdosies! 😀
Preses relīzes