Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Vai esi kādreiz apmaldījies savā dzīvoklī?
Mana istaba manu tehnisko interešu dēļ vienmēr bijusi piekrāmēta ar visādiem krāmiem, par cik citas normālas telpas man nekad nav bijis, pēdējos trijos gados – pēdējajā gadā, kad es te dzīvoju un divos, ko pavadīju tur uz tās britu salas, šī telpa ir pārvērtusies par kaut ko pa vidam starp noliktavu un izgāztuvi, ko nav vērts kārtot, jo vairāk tāpēc, ka patlaban dzīvoju citur – tik vien, ka te ir dators, un gulta, kuru var atkraut un tajā gulēt 😀 Ar nepacietību gaidu to brīdi kad mašīna būs +/- salikta un pāri paliekošās detaļas varēs aizvest uz turieni, kur patlaban dzīvoju, tad vismaz šo istabu varēs puslīdz sakārtot 😀 Kad es darbojos, tad arī citas telpas tiek piekrāmētas – šobrīd virtuvē pusi brīvās grīdas platības aizņem mašīnas tepiķis un zem tā nākošie mīkstumi, kurus vajag izmazgāt, izžāvēt un mest mašīnā iekšā. Š āds joks ir iespējams, jo mutere šeit paliek tikai divas naktis nedēļā.
forever alone
Pārsvarā viss ir izmētāts tā, lai būtu pa rokai
Mana forever alone vecpuisis tipa telpa būtu – stikla galds, krēsls, skapis un divguļamā gulta :>
(!)Tikai lai nesaka ka pie pašiem tā nav, pie visiem mājās vienmēr ir totāls bardaks, vienkārši gaidot ciemiņus izpucē dzīvokli, es neesmu izrādīšanās piekritējs .
(Palasīšu kā citi dzīvo ..)
sorry, spiežu uz “atbildēt”, bet kāpēc jamais man pievieno postu beigās, nevis aiz adresāta posta? šitais bij speķim domāc.
Vienalga kas tā būtu pa vietu (mājas, mana istaba, garaža vai mašīna) cenšos uzturēt tīrību un kārtību. Un neteikšu, ka tas man sagādātu kaut kādas grūtības. Pat datorā mēģinu visus mācību materiālus un citas lietas sakārtot tā, lai viss būtu patīkami pārskatāms un nepieciešamības gadījumā arī atrodams. Lai arī citi varbūt iebilst, bet man vidē kurā uzturos ļoti traucē ja ir netīrība un nekārtība.
Vienīgi to procesu nedaudz sarežģītāku reizēm padara jaunākais brālis, kuram par to visu ir nedaudz savādākas domas! 😀
Metu visu pa visiem stūriem, tā lai viss ir pārskatāms un viegli var ieraudzīt
Sasmējos 😀
Tu varētu būt labs dizaineris , manuprāt ! 😀
Kā man patīk tā sajūta , kad tiek uztaisīta rudens tīrīšana “extreme” , un pēc tam tas rezultāts…. mmmm…. istaba kā izlaizīta , un tik svaigs gaiss [protams vajag arī izvēdināt telpas! ]
P.S. Esmu no laukiem (kā dažam te patīk teikt, pāķis).
Bet tā vsp. iepriekšējā dzīves telpā, kura nebij pārāk liela, bij viss vienā bardakā – kompju detaļas, visāda citāda atribūtika, drēbes, skapis… nu viss vienā viesulī. Tagad nu jau kādu laiku, dzīvojos samērā tīrā telpā – kurā ir tikai PC, galds, maziņš galdiņs, gulta, atpūtas krēsls… 🙂 Cenšos tur uzturēt kārtību. Otra telpa paredzēta bardakam, noliktava! 😀
Preses relīzes