Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Vai Latvijai jaizstajas no ES?
aktualizejusies parakstu vaksana manabalss vai LV vajag izstaties vai nevajag kaads ir jusu viedoklis?
Nekādas savienības nav nepieciešamas. Valstis ir pastāvējušas bez tām iepriekš un pastāvēs vēl turpmāk.
Tirdzniecības un tūrisma līgumus un visu citu ar citām valstīm varam noslēgt atsevišķi.
Nav mums tāpēc vajadzīgi kaut kādi Eiropas bioloģiskās ražošanas standarti, kas neļauj mazajiem izsisties. Tāpat sūdus baro iekšā.
Un ko vēl citu ES dod parastam pilsonim. Izsakieties, pilsoņi un nevis biznesa cilvēki. Ceļošana bez vīzas? Hey, bet padomju savienībā arī tādas nevajadzēja. Ok, slikts piemērs jo salīdzīnāt ar Padomju savienību nekad nevar
Pasūtīsim ES nahuj, sāksim ražot sūdus gurķus un tomātos bez pesticīdiem (neveselīgi un nepieņemami, visi nomirsim) un pārdosim Krievijai. Krievija vienmēr visu pirks. Būsim atkal bagāta un neatkarīga valsts.
Mums izstāties īsti nav veselīgi, jo neizdzīvos mūsu ekonomika ne gadu… Paskaties, kas pēdējos 10 gados ir par savu naudu sabūvets, akur 75-90% no fondu naudām?
Jāskatās, kas ar Britiem notiks, tad jāpaskatās, kuras 2-3 valstis aiz viņiem sekos, ja sekos, tad jāsāk domāt.
viegli mazgājamāmplastmasas
Direktīvas daudzas lietas vispār nedetalizē līdz tādam absurdam, kā tas ir darīts mūsu normatīvos; direktīvas faktiski ir vadlīnijas vietējās likumdošanas izstrādāšanai un valstīm ir tiesības tās interpretēt – dažbrīd pat visai plaši un elastīgi. Ko mūsu ierēdniši tik čakli arī dara. Atbilstoši savai izpratnei…
Ar regulām gan ir grūtāk, tās ir jau gatavs likums, kas jāizpilda 1:1. Bet to ir daudz mazāk. Cita starpā, bēdīgi slaveno “taisno gurķu regulu” ielobēja pāris lielie pārtikas ražotāji (Bonduelle u.c.), lai garantētu, ka viņu automātiskās līnijas varēs ērti apstrādāt ienākošo izejvielu.
Jā, par tiem traktoriem par pus miljonu – finansējuma saņemšanas noteikumi, kas atkal ir ES vadlīniju vietējā interpretācija
Long live the troll.
Un traģiskāk ir tas, ka tik īsā laikā jau pāri par 2500 ir uzķērušies uz šo vājprātu. Es arī tikai pēc tam, kad biju jau ielicis šo postu, pamanīju, kad topiks ir pieteikts… 2500 ambīļu 4 gados – tas tomēr saglabā zināmu cerību par tautas garīgo veselību. Man daudz kas nav pieņemams ES, bet alternatīvas vienkārši neredzu… tā varētu būt garāka teksta viela, kāpēc un kā.
IZVEIDOTA: 13. MAR (2012)
Daudz balsis savāktas pa šiem gadiem. 😀
Preses relīzes