Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Raksti › Vai lietot RAM optimizēšanas programmas?
Tādēļ nolēmu pameklēt internetā vairāk informācijas par šāda veida programmām – vai tiešām šie uzlabojumi ir tik jūtami, lai par šāda veida programmām maksātu 20-40 USD? Vispopulārākā, manuprāt, ir PGWARE ražotā programma Super RAM, kura optimizē PC operatīvo atmiņu, tādējādi izmantojot arī tā saucamo “unused RAM”, ar ko parasti saskaras vecāki datori. Spriežot pēc Super RAM reklāmā teiktā, tas padarīšot manu PC ievērojamāki ātrāku. Tehniski tas ir iespējams; ja Jūsu datora izmantošanas dienas jau iet uz beigām, iespējams šāda veida programmas palīdzēs. Taču jaunākiem datoriem šī atšķirība pirms/pēc optimizācijas praktiski nav jūtama. Tikpat lielu uzlabojumu savam datoram panāksiet, ja uztaisīsiet parastu restartu.
Vēl par šāda veida programmām tiek teikts, ka tā darbojas nemanāmi un vienlaikus padara jūsu datoru ātrāku, taču testi pierāda pretējo. Jebkura programma, darbojoties fonā, aizņem zināmu daļu RAM un CPU resursu, tādējādi nereti patērējot vairāk resursus nekā ietaupot uz optimizēšanu. Pirms šādu programmu iegādes iesaku trīsreiz padomāt, vai ir vērts, jo testi liecina – atšķirību nejutīsiet.
Agraak biju sev kkadu uzlicis, un konstateju ka tos 10 – 15% ko jams sakompresee, aizsit vinjsh paC 😀 😀 – sanaca neizbegami tas pats! 🙂
Un domaju ka ar 2GB Ram ja tiek parasti lietoti 700mb ir oki 🙂
šādi softi palīdz atbrīvot ram ātrāk no smagām lietām ( spēles, grafiskās vides), citas jēgas nav
Tobiš sanāk, ka nepaies pāris minūtes kamēr mans komis atgūsies no tā, ka es izgāju ārā no spēlītes??
Un vienā otrā šādā vietā vēl kādu treknu trojāni iebaro… [img]
šādi softi palīdz atbrīvot ram ātrāk no smagām lietām ( spēles, grafiskās vides), citas jēgas nav
Tobiš sanāk, ka nepaies pāris minūtes kamēr mans komis atgūsies no tā, ka es izgāju ārā no spēlītes??
Tieši tā :win:
Vispār šitie visi “Speed up your PC” softi ir tīrs buļļu šits. Parasti zem “Speed up your PC” slēpjas “Get a free spyware today!” 😀
Tas atkarīgs kādas programmas tu velc un lieto un arī kur! Ir tādas programmas, kas tiešām uzlabo datora RAMa patēriņu un noslogojumu! Piemēram tādas programmas, ar kuru palīdzību izdzēš dažādus nevajadzīgus reģistrus utt!
manuprāt datora atbrīvošanas no liekas drazas kaut nedaudz uzlbo tā veiktspēju..
PS speedupmypc nav vīrusi, reklāmas un spywari, to varu apgalvot visai droši! 🙂
Vispār šitie visi “Speed up your PC” softi ir tīrs buļļu šits. Parasti zem “Speed up your PC” slēpjas “Get a free spyware today!” 😀
pilnīgi piekrītu
varu pareklamēt freeware programmiņu)
vislabākais ir paša rociņas un galva – zināt kur zarazas slēpjas un kur var ko dzest ārā.
-1 CCCleaner… mēdz sa3.14st sistēmu… lietoju tikai galējas nepieciešamības gadījumā, ja kāds palūdz “paskaties, kapēc man neiet kompis” ~2 gadus čakarētai kastei… + Eusing Free Registry Cleaner (mēdz nesaprasties ar IzArc…) ar nav slikts…
Preses relīzes