Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Vai vecie dzelži der kaut kur…?
“Bet nu neko sarežģītu, protams, tas neuzspēj, bet var kontrolēt visādu tehniku un robotiku labāk nekā ja ar windows.” “Problēma jaunajam ir dibenrokaini konstruētajai visai softa arhitektūrai un usb – neviens no tiem nevar strādāt realtime. Tikai saņemt kaudzi datu, žļambāt neprognozējamu laiku, un tad dot rezultātu. Audio lietām tas ir vispār traģēdija”
Tas, ko viņš vispāŠ— skata ir šaura specifika, kas der tikai šādiem mērķiem. Bet reāli liek aizdomāties, ka principā tas, ka datori attīstās katru gadu ir marketinga triks. Tāpec jautājums vai tas cilvēks kurš šo visu ir tā uzraksījis saka tomēr taisnību, jeb nodarbojas arī kaut kādu varbūt, sev zināmu viedokli, ka tajos laikos saule bij labāka un zāle zaļāka no tās sērijas varbūt neko sliktu nedomājot? Reāli vai vecie dzelži tiešam der labāk šādām viņa aprakstītām darbībām?
Nu un kur tad parasto lietotāju mērķis, protams es to saprotu. Softa vairs nav nekā vairs, it kā nav, lai vinu lietotu un nevelk neko no mūsdienu produktiem. Jo reāli tas ko vajag, lai palaistu primitīvāko inteneta lapu ir bezcerīgi pat ar linux jo reāli draiveru vairs nav.
a) kaut kā kas pilnībā izrauts no konteksta
b) slima suņa murgiem
Ko pie Velna nozīmē: “nevar strādāt realtime”. Ja tas nav izrauts no konteksta un runa tiešām ir par CPU, tad tas čalis ir salietojies kaut ko daudz stiprāku par Vergu, kad šis nāk šeit spamot.
Emersons gribēja savus refrižeratorus, un ko tur vēl, kontrolēt ar vecu programmu caur kaukādu emulatoru uz jauniem industriāliem kompjiem ar XP/vistaOSR2. Pisās ar katru individuāli veljorojām. Vecos čipus vairs neražo, gudrīši diplomētie nav laicīgi iepirkuši daudzumu (tapēc rūpnīca uztaisija EOL), koderiem maksāt negrib, tā nu turpina ākstīties.
Ak jā, nesen vel te “1 Medzes kantoris” iepirka 2 ISA videokartes un 1 PCI. Ja aparāts strādā, loģiski ka nevajag nekādus Windows80. Problēma tikai apkopē. Par to ne1 priekšnieķelis maksāt negrib, tas esot pa dārgu. Un tad nobirst kaukāda figņa kurai nevienam nav instalācija/shēmas un jāmaksā tūkstoši kaukādam pārstāvim kurš atbrauc uz pāris stundām.
Bet nu tas citāts ir tufta, kādu parasti dzird no tiem kas neko neprot.
Es pieļauju, ka viņš ir kaut kās savāds tips “kurš diez zin un vienīgi viņš pats” kāpēc viņš baigi jūsmo par veciem datoriem nu tiem pirmajiem p utt. un kāpec viņš krāj viņus “it kā”. moš viņš īstneību nesaka. Pamatā jau tas viss tagad domāts ir ne lietošanai, bet no viņiem iegūst kāus tur dārgmetālus un ceram arī pārstrādā pareizi, lai ražotu jaunus datorus kas ir tikai apsveicami, nevis ka viņi vienkārši tiek kaut kur izmesti kur pagadās, ja nelieto.
piedod macbeton man ari dazreiz iet sirmis ciet ko es lasu tagad. piemēram tas ko nozīmē EOL? UN pisās ar XP?vistaOSR2 (pie tam pisās :D). Uzreiz no 468/DX laika parlec uz kudī musdienam?
Kā tu domā, Rīgas Pienu, Danstore, Ventbunkeru, Cemexu var vadīt ar vienu PLC? 🙂
Kautvai parastu “šeibju” štanci uzkodēsi no nulles? 😀
RTU speciālisti, blyat.
Diezzin vai analfabēts pratīs izlasīt.
Bet tad vajag tikai tam kas attiecas uz kaut kadu pat ne musdienu robotiku vai tehnikas kontroli bet reāli nišā kas attiecas uz kaut kādu noteiktu tehniku kur nepieciešama vecā taa laika programmatura kuru vairs nerazo un tie tadi ir 90 gadu sakuma vai 80 gadu iekartas, bet visu ko iespejams vadīt ar mūsdienu daortehnikas palidzibu tomer to darīt ar svaigakiem datoriem kaut vai pentium 3 laika vismaz jo reali tie 486 tiem 75 mhz augstakais, jo tiešam vairs neko nevelek? vai pareizi sapratu?
Emulators ir maza programma vai dzelzis kas var aizstat citu?
Automātiķis blyat, lohs.
Esmu piepalīdzējis pārvienot prastu telferi, varbūt 20 inputi, 8outputi, ne vairāk. Tas NAU VIEGL!
Bet nu ja tu nezini kas ir emulators tad STFU!
Preses relīzes